Oswietlenie tablicy rejestracyjnej Bora
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Oswietlenie tablicy rejestracyjnej Bora
mam problem z podswietleniem tablicy rej. zarówki wymienione na nowe , bezpieczniki ok . jak zewre brązowy kabelek (ten dochodzacy do lampek nad tabicą) z masa wtedy przez pewien czas swieca ale potem gina
Ostatnio zmieniony ndz maja 13, 2007 12:48 przez marivsz, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprawdzić jest łatwo ,czy do lampek dochodzi napięcie,wystarczy włączyć światła i zmierzyć miernikiem lub żarówką z kablami którego brakuje +czy-.Najlepiej zdejmij tapicerkę z klapy :wkręty na około i uchwyt trójkąta.Jak tam brakuje +lub- to jest przerwany przewód łączący klapę z karoserią, trzeba pruć wiązkę. przy częstym otwieraniu i zamykaniu zimą kable te pękają w środku.
[img]http://images21.fotosik.pl/165/efbfbb2cd9e2731c.jpg[/img]
DZIEKI PIOAN 1 .RADA TRAFNA NIE DOCHODZI MINUS,ALE CZY JEST MOZLIWOSC DOTARCIA DO MIEJSCA SKAD WYCHODZI TEN MINUS BO RACZEJ NIE BEDE ROZCINAŁ WIAZKI WOLE PODCIAGNAC MINUS Z JAKEGOS INNEGO ELEMENTU .A DLA PANA DARIO , UWAGI TYPU (nie ma glupich ludzi sa tylko trosze inni) NIE SA TU NA MIEJCU BO TO ZE MINUS TO BRAZOWY KABELEK TO WIEDZIAŁEM BO PRZECIERZ NAPISAŁEM ZE ZMOSTKOWAŁEM MINUS. PANU DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZ ALE TA PODPOWIEDZ NA DOLE ???????? BARDZO NIEŁADNIE 
to nie dotyczy ciebie kolego to tylko taki opis moje ciche mysli, a jezeli chodzi o minus to zlapiesz wszedzie na karoseri!marivsz pisze:DZIEKI PIOAN 1 .RADA TRAFNA NIE DOCHODZI MINUS,ALE CZY JEST MOZLIWOSC DOTARCIA DO MIEJSCA SKAD WYCHODZI TEN MINUS BO RACZEJ NIE BEDE ROZCINAŁ WIAZKI WOLE PODCIAGNAC MINUS Z JAKEGOS INNEGO ELEMENTU .A DLA PANA DARIO , UWAGI TYPU (nie ma glupich ludzi sa tylko trosze inni) NIE SA TU NA MIEJCU BO TO ZE MINUS TO BRAZOWY KABELEK TO WIEDZIAŁEM BO PRZECIERZ NAPISAŁEM ZE ZMOSTKOWAŁEM MINUS. PANU DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZ ALE TA PODPOWIEDZ NA DOLE ???????? BARDZO NIEŁADNIE
nie ma glupich ludzi sa tylko trosze inni