ETKA Spinki do listew bocznych w przednich drzwiach pasażera
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- adurweb
- Użytkownik

- Kontakt:
ETKA Spinki do listew bocznych w przednich drzwiach pasażera
Witam.
Czy może ktoś pomóc w oznaczeniu tych spinek do listwy bocznej z przednich drzwi pasażera, może ktoś ma program ETKA lub poprostu kupował i wie jakie to spinki. Złamały mi się dwie spinki i listwa mi odstaje, chcę to przypiąć.
Z góry dzięki.
Czy może ktoś pomóc w oznaczeniu tych spinek do listwy bocznej z przednich drzwi pasażera, może ktoś ma program ETKA lub poprostu kupował i wie jakie to spinki. Złamały mi się dwie spinki i listwa mi odstaje, chcę to przypiąć.
Z góry dzięki.
- guti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
kumpel kupowal takie spinki, kompletne na jedne drzwi. One roznia sie długoscia minimalnie , jedne sa minimalnie dłuzsze i one chyba ida na konce listwy a reszta jest krotsza i w srodek. Do Spinek kup sobie tez takie gumki kapturki ktore sie wklada w drzwi a dopiero na to listwe wciska. Co do ceny to nie sa drogie, najdrozsze z tego calego towarzystwa tos a chyba te gumki o ile dobrze pamietam bo kosztuja 2 -3 zł sztuka
a komplet spinka +gumka to chuba kolo 5 zł , bez roznicy czy dłuzsze czy krotsze. te Długosci to sa chyba jeszcze oznaczone kolorami , ale Ci nie powiem teraz bo juz nie pamietam.
Pamietam za to ,nie wiem czy to jest prawda, ze te spinki nie dostaniesz jako zamiennik tylko oryginale wiec sie tylko cieszyc. Powinienes dostac to w jakims wiekszym motoryzacyjnym. U mnie to na sztuki sprzedaja
Pamietam za to ,nie wiem czy to jest prawda, ze te spinki nie dostaniesz jako zamiennik tylko oryginale wiec sie tylko cieszyc. Powinienes dostac to w jakims wiekszym motoryzacyjnym. U mnie to na sztuki sprzedaja
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!

- adurweb
- Użytkownik

- Kontakt:
zodiak, adurweb@op.pl
[ Dodano: 26 Kwi 2007 10:34 ]
A czy te nowe będą trzymały, bo słyszałem, że nie zawsze tak jest po wymianie. Mi chodzi tylko o te spinki skrajne, bo środek mi trzyma.
[ Dodano: 26 Kwi 2007 10:34 ]
A czy te nowe będą trzymały, bo słyszałem, że nie zawsze tak jest po wymianie. Mi chodzi tylko o te spinki skrajne, bo środek mi trzyma.
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=185761217
Mozesz kupic w ASO lub na allegro koszt ten sam ostatnio musiałem kupic bo mi padły jak moja mama zamykała "delikatnie" drzwi to listwa odpadała.. Dobrze ze na parkingu a nie w czasie jazdy
Pozdrawiam
Mozesz kupic w ASO lub na allegro koszt ten sam ostatnio musiałem kupic bo mi padły jak moja mama zamykała "delikatnie" drzwi to listwa odpadała.. Dobrze ze na parkingu a nie w czasie jazdy
Pozdrawiam
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=fc27abf292da2d6e][img]http://images27.fotosik.pl/126/fc27abf292da2d6em.jpg[/img][/url]
- Paweł Marek
- V.I.P.

Dopiszę słówko. Otóż te z allegro są niestety do d... Wytrzymują do pierwszych upałów i potem robią sie tak kruche że sama listwa odpada. Kupowałem dwa lata temu i już nie mam żadnej z nich. Może była wadliwa seria.
Więc lepiej użyć orginalnych jeśli to tylko dwie to koszt nie taki.
Więc lepiej użyć orginalnych jeśli to tylko dwie to koszt nie taki.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.