0 - 100 km/h
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ja swoim 1.8 GTI 16V (KR) mam 9,2s. do 100km/h, ale z obciazeniem 165 kg wiecej, oprocz mnie, wiec uwazam ze i tak jest niezle, zwazajac na fakt ze mam gaz do bani zalozony i to na nim sprawdzalem, a w porownaniu z tym co ten silnik wyprawia na benzynce to mysle ze tak okolo 8,5 s by sie dalo wycisnac.
moge podac predkosci mniej wiecej na przelozeniach, ale sprzeglo spalone, wiec i tak bedzie to srednio miarodajne
1-bieg 80 km/h
2-bieg 120-125 km/h
3-bieg 180-185 km/h (zalezy czy przetyram go powyzej czerwonej kreski na obrotomierzu)
4-bieg to juz w zwyz ale dosyc wolno i nie mialem okazji gdzie sprawdzic, za krotkie proste sa w Łodzi
5-bieg a to tylko tak zeby sobie byl, chyba wzgledy oszczednosci
ale dzisiaj sprawdzalem i po miescie wystarczaja mi spokojnie pierwsze dwa biegi , i przyspieszenie jest i po pasach mozna poskakac bez stresow, ale stwierdzilem dzisiaj takze, ze tak jezdzic nie mozna, za duzo adrenaliny, trzeba sie wyciszyc
moge podac predkosci mniej wiecej na przelozeniach, ale sprzeglo spalone, wiec i tak bedzie to srednio miarodajne
1-bieg 80 km/h
2-bieg 120-125 km/h
3-bieg 180-185 km/h (zalezy czy przetyram go powyzej czerwonej kreski na obrotomierzu)
4-bieg to juz w zwyz ale dosyc wolno i nie mialem okazji gdzie sprawdzic, za krotkie proste sa w Łodzi
ale dzisiaj sprawdzalem i po miescie wystarczaja mi spokojnie pierwsze dwa biegi , i przyspieszenie jest i po pasach mozna poskakac bez stresow, ale stwierdzilem dzisiaj takze, ze tak jezdzic nie mozna, za duzo adrenaliny, trzeba sie wyciszyc
GTI 16V 6300 Rpm.........................THE LIFE BEGINS
Jest to jakas przyczyna, ale jesli nawet to nie wydaje mnie sie, ale to mozliwe, ja nie wnikam, po za tym to popsules mi zabawe:) Nie no szczerze to nie wiem, a jak jest u Ciebie ygd??, bo mnie to ciekawi?? Albo licznik walniety, albo dziwna skrzynia, albo nie wiem sam, ale nie wydaje mnie sie zeby licznik przeklamywal az o tyle bo jak policja mnie haltnelo ostatnio to mialem na radarze 74 km/h i mniej wiecej tyle na liczniku, wiec nie wiem sam
GTI 16V 6300 Rpm.........................THE LIFE BEGINS
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Nie tyle pozamiatał co przemilczał fakty... W pierwszysm poscie jest wyraźnie napisane 1,4 seryjne 60KM... Więc o czym mowa...joker pisze:hehehe marcin pozdro to pozamiatales , no ale najlepiej jest sie z kogos wysmiewac i sypac jakies texty , wiec zapraszam na kreske to zawsze mozna sie zmiezyc i pokazac jak te 1,4 jezdza hehe kto byl na majowce ten widzial jak 1,4 stala z golfem 5 tdi 2,0 140 ps co prawda polegla ale walczyla do konca na 1i 2 biegu golf polegl
Wow... widze ze to stary temat i w dodatku wyczerpany... Nie zauwazyłem następnej strony wypowiedzi...
Ostatnio zmieniony sob sie 27, 2005 14:01 przez Marihuana Man, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
3ECI pisze:Ja swoim 1.8 GTI 16V (KR) mam 9,2s. do 100km/h, ale z obciazeniem 165 kg wiecej, oprocz mnie, wiec uwazam ze i tak jest niezle, zwazajac na fakt ze mam gaz do bani zalozony i to na nim sprawdzalem, a w porownaniu z tym co ten silnik wyprawia na benzynce to mysle ze tak okolo 8,5 s by sie dalo wycisnac.
1-bieg 80 km/h
2-bieg 120-125 km/h
po prostu brak ogranicznika na gazie i silnik pod okolice 8000 rpm sie wkreca. a one lubia duze obroty takie do 9500:D:D:D:D
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.