Witam, właśnie na tą oryginalną rureczkę co jest na końcu tego ustrojstwa dałem jeszcze 2 warstwy termokurczliwej no i nic nie pomogło jest tak jak przedtem. Ile warstw trzeba dać jeszcze dodatkowo na tą gumkę oryginalną, czy może inaczej ile całość powinna mieć milimetrow izolacji, tak mniej więcej Albo może jaka powinna być odległość tego drugiego zagiętego ku dołowi końca, do tego elementu, który jest na dole, oczywiście już po nałożeniu izolacji, i czy ona ma być nałożona tylko na ten malutki owalny wystający koniuszek czy trochę dalej wsunięta na ten srebrny element. A mój problem z szybrem jest taki :
Mój problem z szybrem polega na tym, że czasami działa a czasami nie. Zauważyłem, że jak stoi na słońcu to nie działa, a jak już w chłodzie np. w garażu to działa. Ale np. do tyłu działa tak jakby z pewnym oporem się otwiera. Albo mogę otworzyć a już nie mogę go zamknąć. A góra - dół działa raczej bez zażutu. Acha jeszcze dodam, że jak nie działa to tylko włącznik jak naciskam to tylko tak pyka, może to coś z włącznikiem?
Sory za nudziarstwo, ale dokladnie nie wiadomo o co chodzi, bo u mnie za bardzo to nie działa, a chyba nie jest nic jeszcze pourywane skoro raz chodzi O.K a raz wogóle!!