Włącznik świateł
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
musisz sprawdzic na ktorym kablu w przelaczniku swiatel pojawia sie prad po wlaczeniu halogenow potem go wypiac z tej kostki . potrzebny ci bedzie jeszcze przelacznik ktorym bedziesz wlaczal halogeny. plus bierzesz z postojowek we wlaczniku. najlepiej bylo by zastosowac do tego przekaznik
Gdy jesteś smutny to pomyśl że kiedyś byłeś najszybszym plemnikiem
michas28,
Przełączniki wiem - potrzebne dwa - bo przeciwmgielne oddzielam też...
To mówisz ze jeden przewód podaje po włączniku świateł napięcie do włącznika halogenów i gdy go zlokalizuje to zrobić mostek pomijając włacznik świateł, ale na przekaźnik ?? A przekaźnik z pozycji o wykluczy możliwość włączenia halogenów bez nich
Rozumiem już ....
Więc zaplanuję całość pracy jak dorwię deskę z obrotkiem - zmienie instalki tych świateł i kolory podświetlenia itd
Dzięki za rade. Jeśli coś pokręciłem to mnie popraw...
Zico63b,
Przeciwmgłowe - chyba takie są w MK2....
PozdraVWiam.
Przełączniki wiem - potrzebne dwa - bo przeciwmgielne oddzielam też...
To mówisz ze jeden przewód podaje po włączniku świateł napięcie do włącznika halogenów i gdy go zlokalizuje to zrobić mostek pomijając włacznik świateł, ale na przekaźnik ?? A przekaźnik z pozycji o wykluczy możliwość włączenia halogenów bez nich
Rozumiem już ....
Więc zaplanuję całość pracy jak dorwię deskę z obrotkiem - zmienie instalki tych świateł i kolory podświetlenia itd
Dzięki za rade. Jeśli coś pokręciłem to mnie popraw...
Zico63b,
Przeciwmgłowe - chyba takie są w MK2....
PozdraVWiam.