powiem tylko tyle ze jadacy BMW serii 5 byli zdziwieni a Lexusowi na ruskich blachach migalem dlugimi zeby mi zjechal z drogi ale menda nie chciala

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
nie wiesz ile idzie taki giolf w praktyce?? to co z toba?? sprawdz sam a nie pytasz:) a jak nie masz ochotnie zebys sie bal) to daj mi swoja rakietke a ja ja przetestuje;)Quatro7 pisze:teoretycznie to ja wiem...a pytam w praktyce...igor002 pisze:Quatro7 pisze:ale golfikiem II 1,6 na gaźniku do ilu się powinienem bujnąć![]()
teoretycznie 162km z katalizatorem chyba a bez 165, ale głowy sobie uciać nie dam:D
i co z tym regulatorem gazu
Apropo głupoty i Poloneza Caro 1.6iAgamek12 pisze:Moje "rekordy": FSO 1500 : 150, Opel Omega 2.4i kombi : 220, Audi 80 5E : 210, Kaszlak : 110 , Polonez Caro 1600i : 180 , Golf 1600 PN : 160. Prędkości powyższe nie są osiągami maxymalnymi auta, zawsze coś zmuszało mnie do zwolnienia przy tych prędkościach. Ale nie uważam, że powyższe wartości to powód do dumy, raczej dowód głupoty. (kurcze, boje się nawet jeździć po naszych drogach powyżej 120: koleiny, dziury, niedzielni kierowcy no i wiek sprzętu). Radzę Vmax testować w Niemczech.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 45 gości