świętokrzyskie zaprasza do siebieJest jakiś szpec co się na tym zna z małopolski?

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
jest to ustawienie alarmu (masz w instrukcji,trzeba tylko nasłuchiwac syrenkekkaarrrooll pisze:Jeszcze tylko zostało się pobawić w domykanie szyb z kluczyka i będzie
ale to chyba nie jest zadna antenka?mariosol pisze:bo ja nie dostałem tej grubej antenki z centralki,doplacałes?
a u Ciebie jak z tym jest bo ja mam alarm tego producenta i róznie jest. nie raz lapie dobrze, ale czasami musze stanąc doslownie przy samym aucie zeby zalapal. moj poprzedni alarm mial zdecydowanie lepszy zasiegmariosol pisze:Z jakiej odległosci działa Ci pilot(w centrum miasta)?
identycznie(raz do szyby raz 7m),dzwonilem do nich i dokupuje wlasnie taka gruba antene (nie wiidziałem jej ma byc grubosci koncetryka),Do tego w centralce cos maja wymienic) Wszystko ma sie zmiescic w okolo 70zł. Narazie nie mam czasu ale moze w przyszlym tygodniu podjade to dam znac czy sie polepszy zasieg.kiss pisze:a u Ciebie jak z tym jest bo ja mam alarm tego producenta i róznie jest. nie raz lapie dobrze, ale czasami musze stanąc doslownie przy samym aucie zeby zalapal. moj poprzedni alarm mial zdecydowanie lepszy zasieg
Hymmmmariosol pisze: jest to ustawienie alarmu (masz w instrukcji,trzeba tylko nasłuchiwac syrenke)
mariosol pisze: a powiedz mi bo ja nie dostałem tej grubej antenki z centralki,doplacałes?Z jakiej odległosci działa Ci pilot(w centrum miasta)?
wyzwalasz dłuzszy sygnał zamkniecia (ten kolo 10s)kkaarrrooll pisze:quot;]Hymmm A to widocznie elektromechanik co montował nie doczytał się , a ja byłem przekonany ze trzeba podpinać VGA i ustawiać tak jak chłopaki opisali wcześniej
mam w sumie nowe scyzory(ale ile mogly lezec przed wyslaniem do mnie?tego nie wiem)ale sprawdze.kkaarrrooll pisze:a co do pilota to zanim zmieniłem baterie to do 3 metrów
najlepiej testowac w samym centrum miasta bo jest duzo zaklocen i podobno wszyscy producenci tak robia.kkaarrrooll pisze: po testuję jeszcze
Zadzwoń do firmy www.quasarelectronics.pl i powiedz jaką masz sytuację , będziesz potrzebował uniwersalnego sterownika wraz z wkładkami pasującymi do scyzoryka vw , wywalasz starą elektronikę wstawiasz nową , możesz też się pokusić o alarmpietro_s pisze:Ja mam taką sytuację,
mam golfa 4 '98 i niefabryczny centralny zamek. Pośpieszyłem się i kupiłem kluczyk scyzoryk na 434MHz a podobno mam 433MHz u siebie (golfy do V.2003 takie maja). Czy zamiana transpondera z kluczyka oryginalnego pomoże i scyzoryk będzie działał i co zrobić aby działał także pilot zdalnego otwierania drzwi ze scyzoryka??
kiss pisze:no to jestem bardzo ciekaw. tez bym chetnie cos z tym zrobil
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 32 gości