Mk2 1.6TD Czy w świetle przepisów moge usunąć katalizator?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
zgadzam sie z ktoryms przdmowca ze katalizator to nie tlumik,mi chodzilo o to ze jak wspawasz rure w obudowe kata to wystepuje maly rezonans,tak samo jak wydlubiesz tylko bebechy ,natomiast mi chodzilo o to zeby owego rezonansu wogole nie bylo,poprostu nie cierpie ryczacych bestii..... a tak mam cichutko a i obudowe mam ladna ,nikt sie nie przywali chyba ze go na analizator wezma,ale tfu tfu mam nadzieje ze mnie to nie spotka
..::!!!!najlepsza muzyka to ryk silnika!!!!::..
Chmm jesli bedzie sczelna wspawana rura w obudowie kata takowy rezonans niepowinien wystepowac, inaczej jak wywali sie caly wklad ceramiczny .. wtedy moze byc glosno ...Panek pisze:zgadzam sie z ktoryms przdmowca ze katalizator to nie tlumik,mi chodzilo o to ze jak wspawasz rure w obudowe kata to wystepuje maly rezonans,tak samo jak wydlubiesz tylko bebechy ,natomiast mi chodzilo o to zeby owego rezonansu wogole nie bylo,poprostu nie cierpie ryczacych bestii.....
a jak masz u siebie zrobione ?