Licznik wskazuje 210 tys ale wiem, że ma juz z 260 tysTraper pisze: A ile Twój samochodzik ma przejechane ? Mój ma 244 tys.
Pozdr. Traper.
mk3 1,9 D - silne drgania na wolnych obrotach.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Raczej nie wykaże, ale VAG powinien. Taniej na pewno będzie wymienić końcówki, jeśli natomiast całe to najlepiej z AFNa - mają większy wydatek i jakieś 5 kucyków powinno się zameldować więcej . Komplet wtrysków używek zczyna się od jakiś 700plnUnicron pisze:jesli wtryski będa walnięte to test ciśnienia sprężania to pokaże??
czy w wtryskach wymienia się tylko końcówki czy całość?? ile taka "zabawa" kosztuje??
Pozdor
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
-
- Gadatliwa bestia
Ja na szczescie w moim TDI jest ok, ma juz przejechane 205 000 km i brak jakichkolwiek wstrzasow. Ale natomiast mam jeszcze 1.6 D i czasem troche nim kolybie na wolnych obrotach, ale wiem ze to jest sprawa koncowek wtryskow wiec od tego trzeba zaczac sprawdzanie, bo jak sie juz zagrzeje to nic nie kolybie i jest jak w nowym.
Witam
Dziś odebrałem auto od mechanika i oni ręce załamują tzn. nie potrafią wytłumaczyć tych dragań (dodam, że to jest dobra stacja a nie żaden garaż:-) Ciśnieni sprężania w normie jak na 260tys tzn. 26-25-27-26. Po podłacznei pod VAGa nic nie znaleźli oprócz złego kątu wtrysku (było 01,04,000), lecz to nie uciszyło drgań. Nawest silnik mi podnieśli aby zobaczyć poduszki i dokładnie je sprawdzili, są ok.
Więc ja tylko załamać się teraz mogę bo sprawy nie wyjaśniłem. jedyne co mogę jeszcze zrobić to wymienić wydech bo gdy się trzęsie to mi hałasuje - rdza od środka go już strawiła.
Dziś odebrałem auto od mechanika i oni ręce załamują tzn. nie potrafią wytłumaczyć tych dragań (dodam, że to jest dobra stacja a nie żaden garaż:-) Ciśnieni sprężania w normie jak na 260tys tzn. 26-25-27-26. Po podłacznei pod VAGa nic nie znaleźli oprócz złego kątu wtrysku (było 01,04,000), lecz to nie uciszyło drgań. Nawest silnik mi podnieśli aby zobaczyć poduszki i dokładnie je sprawdzili, są ok.
Więc ja tylko załamać się teraz mogę bo sprawy nie wyjaśniłem. jedyne co mogę jeszcze zrobić to wymienić wydech bo gdy się trzęsie to mi hałasuje - rdza od środka go już strawiła.
Pozdrawiam
Unicron
GG: 51 39 714
Unicron@go2.pl
Unicron
GG: 51 39 714
Unicron@go2.pl