linka zaznaczona jest strzalka ten typ to akurat automat i jesli masz taka to nic nie zrobisz i oznacza to faktycznie ze trzeba wyciagac skrzynie i sprzeglo jesli natomiast zamiast tego bedzie widoczny gwint to jest mozliwosc regulacji,musisz wtedy skrucic ciegno,pedal powinien wtedy miec wiekszy luz jesli to nie pomoze to niestety sprzeglo do roboty maszGutekspc pisze:No właśnie nie wiem, ktoś miał mi podpowiedzieć gdzie to u siebie sprawdzić, ale nie powiedział.
Problem ze sprzęgłem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
vw-torox-vw
Szczerze mówiąc to nie widzę wiele na tym zdjęciu, a powiększyć nie mogę - fotosik robi problemy (jakieś konto, coś takiego! ). Mógłbyś mi to na maila przesłać? gutekspc@gazeta.pl
Z góry dzięki.
Z góry dzięki.
Everyone dies. Not everyone lives.
Mi ciężko mówić o obrotach.. Ale ślizga mi się cholerstwo. Czuć swąd jaranego sprzęgła przy ostrym przyspieszaniu.. Dziś zrobiłem próbę ostrego ruszenia, z piskiem oponek miało być - ale próba z mojej strony skończyła się szybką ewakuacją z autka...
[ Dodano: 28 Kwi 2007 19:11 ]
Tak się zastanawiam.. Do wymiany pójdzie tylko tarcza sprzęgła, czy łożysko i docisk też? Wymienia się komplet sprzęgła?
[ Dodano: 28 Kwi 2007 19:11 ]
Tak się zastanawiam.. Do wymiany pójdzie tylko tarcza sprzęgła, czy łożysko i docisk też? Wymienia się komplet sprzęgła?
Everyone dies. Not everyone lives.