ja tęż miałem wodę w bagażniku tzn.koło zaroszone dywanik od spodu mokry.
U mnie ciekło przez uszczelki lamp, woda podciekała pod wykładzine i tam się zbierała radziłbym ci to sprawdzic.
lampy zdjołem uszczelki posmarowałem uszczelniaczem-silikonem i problem z głowy.
tylko uważaj przy dokręcaniu śrub od lamp, łatwo można urwac mocowanie przez zamocne dokręcenie.
woda w bagażniku
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
a wiec tak wczoraj popadało wiec dzisiaj pomyslalem ze jak rano zajrze do bagaznika to bedzie jezioro. w srode jak wyjalem wykladzine z bagaznika przy okazji odkrecilem prawa lampe zeby zerknac czy uszczelka jest ok byla ok, ale moze jakos sie zawinela czy cos i jak odkrecilem i przykrecilem lampe to sie ulozyla bo dzisiaj ku mojemu zdziwieniu w bagazniku suchutko no chyba ze woda zdazyla wysnąć ale niesadze. wiec chyba problem rozwiazany dzieki panowie za wszelki sugestie i porady
Ja sprawdzilem lampe jej uszczelke a okazalo sie przy mokrej probie ze woda wycieka z tej dziwnej kratki co jest pod lampa bardziej z boku i co to wogle jest i jakie ma zastosowanie i jak to naprawic( rozebrac i dostac sie do tego co wyglada jak kratka wentylacyjna,tez ma uchylne klapki) moze ktos sie orientuje mial z tym wczesniej do czyniena prosze o rade ?
wielka woda w bagażniku pomocyyyy!!!!!!!!!!!! po jakimkolwiek deszczu w bagażniku jest tyle wody ze musze wykrecac szmate.. normalnie wody aż masakra.. niewiem skąd ona leci... napewno nie z lamp bo sprawdzałem.. troszke kapie z zamka bo rozkreceałem klape ale nie az na tyle zeby tyle wody naleciało do środka.. niewiem co robic czytałem juz tyle o tym ale nic nie pomaga.. pozdrawiam