Po odpaleniu pali sie dioda z aku
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
A ja tam bym sie tym nie przejmował , jezdze tak juz dwa lata i nic mu nie jest do tej pory , kiedys było o tym na forum i duzo ludzi pisało ze ten typ tak ma , u mnie jak odpale to sie pali ladowanie dam gazu i gasnie a jak mam wszystkie odbiorniki wył i swiatła to sie lekko żarzy dioda ale olewam to pzdr 
- Buniek85
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
a moze masz taki jak w tej poradzie http://vw-scene.info/porada60.html
[ Dodano: Nie Lut 25, 2007 21:29 ]
bodzio_j, jest tez inny rodzaj altka bosha podejcralem na allegro dokladny typ by sie przydal
[ Dodano: Nie Lut 25, 2007 21:29 ]
bodzio_j, jest tez inny rodzaj altka bosha podejcralem na allegro dokladny typ by sie przydal
A po prostu jest oczywista usterka (napięcie paska klinowego lub padnięty regulator albo skończone szczotki) i "ten typ użytkownika" tak ma że to olewapiter13 pisze:A ja tam bym sie tym nie przejmował , jezdze tak juz dwa lata i nic mu nie jest do tej pory , kiedys było o tym na forum i duzo ludzi pisało ze ten typ tak ma , u mnie jak odpale to sie pali ladowanie dam gazu i gasnie a jak mam wszystkie odbiorniki wył i swiatła to sie lekko żarzy dioda ale olewam to pzdr
TDPower
Taki - najlepiej w sklepie powiedz że do alternatora valeoBavwtek pisze:Chłopaki mam altek VALEO a na nim różne numery , wiec podaje :
1 nr A13E10
2 nr 436193
3 nr A181
4 nr VA269
5 nr A201
a mam pytanie jeszcze jaki ma rozrusznik 1.6 JP diesel , bo byłem ogladac aku i gość sie pytał jaki mam rozrusznik wysoko czy nisko obrotowy ???
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
TDPower