za 2 minutki tu wklejęRobertP pisze:a masz fotke spod maski
[ Dodano: 05 Lis 2006 23:12 ]
Oto i on
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 08936.html
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
za 2 minutki tu wklejęRobertP pisze:a masz fotke spod maski
no bo tak sobie pomyslałem i nie wiem czy to mozliwe, żeby wszystko co związaneGrzesiekk1982 pisze:za 2 minutki tu wklejęRobertP pisze:a masz fotke spod maski
[ Dodano: 05 Lis 2006 23:12 ]
Oto i on
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 08936.html
napewnio nie , sprawdziłem to specjalnie dzisiajGrzesiekk1982 pisze:Raczej chyba nie.
więc na fotce wskazanej przeze mnie wcześniej, jest moja pompa z układem ABSGrzesiekk1982 pisze:Spotkalem na forum info, że opd siedzeniem i pod kanapą. Pod kanapą go nie ma, pod siedzeniem nie wiem dokąłdnie gdzie szukać, ale nie widziałem
mam paska ale np. w Audi tez było dokładnie w tym samym miejscuGrzesiekk1982 pisze:RobertP, Witam. A Ty masz Passka, czy Golfa?
a mój to 3 w ciągu 3,5roku i oba kiepskie HP735Grzesiekk1982 pisze:Też mam HP jakiś 307 już ma z 2-3 latka, ale nie narzekam :
mój miał przymusowąGrzesiekk1982 pisze:Z tym, że mi jeszcze gleby nie zaliczył.
Faktycznie mało kto napisze jak rozwiązał problem. Miejmy nadzieję, że sytuacja ta się kiedyś zmieni... Nie można przecież tylko czerpać wiedzę, ale też się nią w jakiś sposób dzielić. Sam niestety dużo wiedzy nie mam (z zawodu informatyk ) to chociaż napiszę jak mi się problem udało rozwiąząć.Grzesiekk1982 pisze:blachy no i to się azywa obywatelska postawa Niestety mało kto podaje, rozwiązanie problemu. Zapewne niejednej osobie się ten post przyda
Kurcze dokładnie nie wiem jak to było, gdyż samochód zostawiłem u mechanika. Mówił, że niby błąd skasował, ale może to był tylko ten zapamiętany...Grzesiekk1982 pisze:P.S. Nawet nie trzeba błędu usuwać- że jak czujnik działa to sterownik włącza ABS (sam tak miałeś, że raz działał a raz nie), kontrolka gaśnie kiedy ABS działa.
Eeeeee to super. Bo jeśli za samo skasowanie/podłączenie krzyczą 50 zł... to by było szkoda. Bardzo mało wziął, jak za wymianę 2 żarówek Oki już kończę spamować, bo oddalamy się od sedna-czyli rozwiązania problemu które powinno być na końcu tematu...blachy pisze:Za wymianę i kompa wziął 20zł, więc cena bardzo OK.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 261 gości