[MK4] Reflektory Xenonowe plus instalacja
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer

to sa regulacje bo wiem ale nie wiem od czego jest ta jedna blizej H1 i W5w ..
[ Dodano: 25 Paź 2006 09:09 ]
juz wiem.. dzwonilem do serwisu jedna jest od pionu druga od poziomu ustawienia zarowek.. wiec juz sobie ustawilem tak mniej wiecej.. ale reflektory mam do wymiany na pewno bo nawet sa klosze porysowane i odpryski sa .. swiatlo jest takie poszarpane z nich.. no ale to juz inna sprawa
[ Dodano: 25 Paź 2006 09:09 ]
juz wiem.. dzwonilem do serwisu jedna jest od pionu druga od poziomu ustawienia zarowek.. wiec juz sobie ustawilem tak mniej wiecej.. ale reflektory mam do wymiany na pewno bo nawet sa klosze porysowane i odpryski sa .. swiatlo jest takie poszarpane z nich.. no ale to juz inna sprawa
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer

Tak przerobilem na xenon, problem jest tylko taki ze nie da sie zrobic zdjecia w nocy nawet na samych ringach
, gdyz wszystko wychodzi rozmazane bo aparat nie da rady ustawic ostrosci. Co do koloru swiecenia to efekt przerosl moje oczekiwania, roznica koloru miedzy xenonem 8000K a ringami jest minimalny, wiec tak jak pisze producent ringi swieca w temp 6000K, a to dlatego ze za ringiem w lampie znajduje sie malenka przetwornica
Jak mi sie uda jednak zrobic te zdjecia to wrzuce