Dokładnie...piotr2 pisze:wiec na h..j te zawieszenia obnizyc tylko i w garazu fure ogladac
mam dosc gleby (mk2)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
przy serii nie tnij więcej niz jeden zwój, jeden zwój juz go dość obniży , a gumy miedzy zwoje to może i dobry pomysł, nie bedzie za bardzo na miekkich sprężynach siadał, zwłaszcza jak go obciążysz autostopowiczkamiguti pisze: to ile ciac? poltora czy na poczatek jeden zwoj?

[url=http://www.motostat.pl/vehicle-stats/20938][img]http://www.motostat.pl/user_images/20938/icon5.png[/img][/url]
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
zeby bylo tak latwo
to moze juz lepiej gwintowana zawieche kupic :>
najbardziej mi sie podoba jak stane kolo innego Golfa na parkingu i widac ta roznice wzrostu , kiedys jakas panna do kolesia co wsiadali do takiego wyzszego sie pyta "kotek a czemu ten jest nizszy? przeciez pusty stoi a tak jakos siedzi ?/ a koles : bo ma amortyzatory zepsute ":) panna sie zamknela ale tak sie dziwnie przygladala jak kolo sie w blotniku prezentuje i cos tam mu jeszcze sie madrowala w aucie,ale ten na nia krzyknal czy glosniej jej powiedzial zeby sie nie interesowala czy cos w tym stylu. A ja sobie siedzialem przed autem na murku i jadlem loodaaaa
[ Dodano: Sro Cze 28, 2006 8:43 pm ]

najbardziej mi sie podoba jak stane kolo innego Golfa na parkingu i widac ta roznice wzrostu , kiedys jakas panna do kolesia co wsiadali do takiego wyzszego sie pyta "kotek a czemu ten jest nizszy? przeciez pusty stoi a tak jakos siedzi ?/ a koles : bo ma amortyzatory zepsute ":) panna sie zamknela ale tak sie dziwnie przygladala jak kolo sie w blotniku prezentuje i cos tam mu jeszcze sie madrowala w aucie,ale ten na nia krzyknal czy glosniej jej powiedzial zeby sie nie interesowala czy cos w tym stylu. A ja sobie siedzialem przed autem na murku i jadlem loodaaaa

[ Dodano: Sro Cze 28, 2006 8:43 pm ]
taaaaaa chetnym zawsze pomagamhomsky pisze:autostopowiczkami

Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!