jakie sruby??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- JayT
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Oj, ale sie narobiło - może się rozpędziłem z tym polecaniem aluminiowych, ale ze stalowymi naprawdę nie mam żadnego problemu. Przed założeniem czyszczę piastę i pierścień, potem trochę towotu i jazda - po sezonie nie ma żadnych problemów ze zdejmowaniem, a pierścienie są robione na wymiar i wchodzą baaardzo ciasno!ku_bi pisze:tak to prawda aluminiowe piercienie... miałem kiedys takie... musialem pół godziny kopac w koło by zeszło... wiec nie polecam ich
dzieki chlopaki za swoje wypowiedzi. teraz bedzie mi troche latwiej. a mam jeszcze jedno pyatnko ostatnie:P czy moze ktos wie gdzie w okolicach slaska(tak mniej wiecej bytom , bedzin, piekary, katowice) regeneruja alumki bo z jednej mi troszke lakier odpada i trzeba by ja prysnac. jak ktos zna dobry zakald i nie drogi to bardzo prosze o kontakt.
a teraz punkciki
a teraz punkciki
zajedz do kilku wulkanizacji tam sa kolesie zorientowani gdzie sa takie zakłady, czesto współpracuja z takimi i wrecza Ci wizytówkę.wieczor15 pisze:dzieki chlopaki za swoje wypowiedzi. teraz bedzie mi troche latwiej. a mam jeszcze jedno pyatnko ostatnie:P czy moze ktos wie gdzie w okolicach slaska(tak mniej wiecej bytom , bedzin, piekary, katowice) regeneruja alumki bo z jednej mi troszke lakier odpada i trzeba by ja prysnac. jak ktos zna dobry zakald i nie drogi to bardzo prosze o kontakt.
a teraz punkciki