jakie sruby??

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

ku_bi
Forumowy spamer :)
Kontakt:

Post autor: ku_bi » pn cze 19, 2006 16:41

tak to prawda aluminiowe piercienie... miałem kiedys takie... musialem pół godziny kopac w koło by zeszło... wiec nie polecam ich

Awatar użytkownika
JayT
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: JayT » pn cze 19, 2006 18:17

ku_bi pisze:tak to prawda aluminiowe piercienie... miałem kiedys takie... musialem pół godziny kopac w koło by zeszło... wiec nie polecam ich
Oj, ale sie narobiło :chytry: - może się rozpędziłem z tym polecaniem aluminiowych, ale ze stalowymi naprawdę nie mam żadnego problemu. Przed założeniem czyszczę piastę i pierścień, potem trochę towotu i jazda - po sezonie nie ma żadnych problemów ze zdejmowaniem, a pierścienie są robione na wymiar i wchodzą baaardzo ciasno! :grin:

Awatar użytkownika
wieczor15
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: wieczor15 » pn cze 19, 2006 23:04

dzieki chlopaki za swoje wypowiedzi. teraz bedzie mi troche latwiej. a mam jeszcze jedno pyatnko ostatnie:P czy moze ktos wie gdzie w okolicach slaska(tak mniej wiecej bytom , bedzin, piekary, katowice) regeneruja alumki bo z jednej mi troszke lakier odpada i trzeba by ja prysnac. jak ktos zna dobry zakald i nie drogi to bardzo prosze o kontakt.
a teraz punkciki :bigok:

ku_bi
Kontakt:

Post autor: ku_bi » wt cze 20, 2006 07:10

wieczor15 pisze:dzieki chlopaki za swoje wypowiedzi. teraz bedzie mi troche latwiej. a mam jeszcze jedno pyatnko ostatnie:P czy moze ktos wie gdzie w okolicach slaska(tak mniej wiecej bytom , bedzin, piekary, katowice) regeneruja alumki bo z jednej mi troszke lakier odpada i trzeba by ja prysnac. jak ktos zna dobry zakald i nie drogi to bardzo prosze o kontakt.
a teraz punkciki :bigok:
zajedz do kilku wulkanizacji tam sa kolesie zorientowani gdzie sa takie zakłady, czesto współpracuja z takimi i wrecza Ci wizytówkę.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”