jak odpalic mk2 bez kluczyków pomocy

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
adam-gda
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: adam-gda » sob cze 10, 2006 23:57

odpalenie auta i zdjecie wszystkich blokad jest two kwestia od kilkunastu do kilkudziesieciu sekund. Najbardziej skuteczne sa zabezpieczenia samorobne bo nie wiadomo gdzie i czego szukac. W seryjnych alarmach i innych zabezpieczeniach jest wszystko montowane przewaznie w tych samych miejscach. Jesli ktos bedzie chcial odjechac autem to mozecie byc pewni ze nim odjedzie bez wzgledu na to jakie ktos ma zabezpieczenia.

Przyznawanie punkcików za pomoc oznacza szacunek

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » sob cze 10, 2006 23:59

Stacyjka to zwykły wyłącznik prądu. Jak ktoś pyta bo mu sie uwaliła to nie widzę różnicy porady jak ma jechać dalej z poradą jak ma przykręcić koło. Uważam że szansa że jakiś złodziej czegoś się z tego dowie jest taka sama jakby dzieciak oglądał Terminatora rozwalającego deskę w aucie i robiącego zwarcie żeby odjechać. Zabrońmy więc oglądać Terminatora.

[ Dodano: Nie Cze 11, 2006 12:00 am ]
A nie jest myślę źle uświadomić prostotę odpalenia auta wszystkim posoadaczom. Po to żeby je chronili jak się najlepiej.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Awatar użytkownika
adam-gda
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: adam-gda » ndz cze 11, 2006 00:05

Paweł Marek pisze:uświadomić prostotę odpalenia auta wszystkim posoadaczom. Po to żeby je chronili jak się najlepiej.
dokladnie a jak ktos sie uprze to i tak odjedzie tym samochodem my mozemy tylko mu to utrudnic bo odpalenie jak kolega
Paweł Marek
mowi jest banalnie proste

Przyznawanie punkcików za pomoc oznacza szacunek

Awatar użytkownika
Qura
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Qura » ndz cze 11, 2006 00:41

Paweł Marek pisze:Uważam że szansa że jakiś złodziej czegoś się z tego dowie jest taka sama jakby dzieciak oglądał Terminatora rozwalającego deskę w aucie i robiącego zwarcie żeby odjechać. Zabrońmy więc oglądać Terminatora.
i slusznie dlatego odpowiadajmy jaknajbardziej wyczerpujaco i sensownie jesli golfkiller69 mialby miec nieuczciwe zamiary to gdzie indziej szukalby pomocy na przykład w jakims warsztacie bo tam by go na oczy widzieli i bardziej by ufali (uf uf) ale chlop moze mieć faktycznie kłopot a został potraktowany jak szmata co chce wykorzystac poważne fora do "niecnych" celów :P :bigok:

QURA
Zyskujesz szacunek i dziekujesz za pomoc wciskajac "POMOGŁ" a ja zbieram punkcika. :)

Awatar użytkownika
bongo
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: bongo » ndz cze 11, 2006 10:47

Qura pisze:ale chlop moze mieć faktycznie kłopot a został potraktowany jak szmata co chce wykorzystac poważne fora do "niecnych" celów
A kto go tak niby potraktował,bo nie widze żeby ktoś tak napisał?
Jesli nie chcecie pisac na forum z wiadomych wzgledów to prosze na gg lub meil lub Pw-to są słowa autora postu,i moim zdaniem tam powinna iśc porada.

greg

Post autor: greg » ndz cze 11, 2006 14:43

panowie tą metodą że w filmach widac to ja mogę napisać tak: do auta włamali mi się za 1 razem łamakiem - puścił zamek częściej używany (domyślcie się który), drugim razem tłukąc szybę, blokada została złamana a stacyjki nie znalazłem... + do tego opis jak obejść kabelki i mamy " porade" a dla chetnych może fotoporadę??
Obrazek
Obrazek
Obrazek
to jest efekt takiego wg mnie gówniarza co z benzyniaka zrobił sobie diesla a auto wziął z podwórka w/w metodą. Aha - miałem odcięcie pompy ale znajdziecie na forum jak to ominąc bo w mk2 to bardzo proste.. dlatego się wściekam o tego typu porady nie na forum mają być tylko na priv...

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”