za 32zl/sz mozna u nas wlasnie nabyc boscha a silniczek mam ABS i do nigo sa wlasnie takie drogie
a jakie kabelki proponujecie do benzyny tez te silikonowe czy jakies inne bo kompletnie zielony w tym temacie jestem podajcie taz jakies firmy co brac a przed czym sie wystrzegac
Wymiana świec i kabli, czy to trudne?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ja dalem 63 za jakies silikonowe janmary, czy jakos tak. stwierdzilem, ze na jakies 60kkm powinny styknąć, więc 2 wymiany świec... niby mógłbym kupić NGK za trzy stówki, ale jakbym miał tyle kasy... echhh... poszłem najtańszym kosztem, 9zł/świeca 63zł/kable widzialem te kable w innym sklepie za 70, więc chyba tanio... ale nie wiem.... pierwsze kupione kable, pierwsze filtry... ;Porzel12 pisze:tez czeka mnie zniana kabelkow tak z ciekawosci ile dales za swoje i jakiej firmy...?
PS. świece to briski jakieśtam, niby 60kkm można na nich zrobić... 3-elektrodowe, bodaj te z serii 'extra', czy jakos tak...
hej, a powiedzcie jedną rzecz, otworzyłem maske to nie ma zadnych iskier ani ni nieporządaniego chyba :p czy mimo to kable mogą nadawać się do wymiany mam jakies kable firmy janmar czy cos takiego, a mimo tego auto jest troche mułowate, pali troche dłużej niż powinno tzn. tak ze 4 - 6 obrotow trzeba zakręcic, i do tego jest dziura w przyśpieszaniu :/ na zimnym bardzo odczuwalna, a na ciepłym w tych momentach obrotowych jest zamulony ...
jak sprawdzić te kable i kiedy kwalifikują się do wyminay ? i tak samo ze świecami .. bo nie chce kupować na prożno :/
dzieki wam za pomoc
jak sprawdzić te kable i kiedy kwalifikują się do wyminay ? i tak samo ze świecami .. bo nie chce kupować na prożno :/
dzieki wam za pomoc