W trasie nigdy 90km/h nie jadę więc też mi wychodzi koło 11 litrów.
Zdecydowanie ekonomiczny samochód to nie jest. Z tym, że ja teraz mam troszkę podkręconego VR-a, jak miałem serię to spalanie było około 1-1,5 litra mniejsze (ale to i tak dużo

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Dzieki za konkretna odpowiedz.P.Chmielu pisze:Mój VR pali w mieście przy normalnej jeździe 13 - 13,5 literka, ostatnio troszkę dynamiczniej zacząłem jeździc to wcina 16 literków.
W trasie nigdy 90km/h nie jadę więc też mi wychodzi koło 11 litrów.
Zdecydowanie ekonomiczny samochód to nie jest. Z tym, że ja teraz mam troszkę podkręconego VR-a, jak miałem serię to spalanie było około 1-1,5 litra mniejsze (ale to i tak dużo )
pioterr pisze:[ Dodano: Pon Maj 29, 2006 21:07 ]
juniorwwa -> pali ci 11 przy 200 to raczej niemozliwe wedlug producenta przy takiej predkosci spala około 17 lit to spora roznica co takiego przy nim robiles tez bym tak chcial moj to ze 20 jak nic spali przy tej predkosci ale dobrze ze nie przekraczajac 120 nie spali wiecej jak 11 gazu![]()
To oszczędniejszy niż Pasek 1.9TDI AFN. Przy 190 Pasek pożera ok 13l.Borys pisze:pioterr pisze:[ Dodano: Pon Maj 29, 2006 21:07 ]
juniorwwa -> pali ci 11 przy 200 to raczej niemozliwe wedlug producenta przy takiej predkosci spala około 17 lit to spora roznica co takiego przy nim robiles tez bym tak chcial moj to ze 20 jak nic spali przy tej predkosci ale dobrze ze nie przekraczajac 120 nie spali wiecej jak 11 gazu![]()
tak, tak 11la świstak siedzi i zawija w sreberka
- brawo za bujną wyobraźnie
juniorwwa pisze:mój spala w miescie około 13,0/l ale jak poszaleje to nawet 15,0 l ale nigdy nie więcej niż 15,0 a w trasie przy 200km/h to spali około 10,-11
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 60 gości