djtom pisze:Temat (szczesliwie) zamknięty
Ściąga na prawo podczas jazdy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- barteKKK03
- V.I.P.

I dobrze, że się w końcu udało
a powiedz mi jak Ci ustawiali komputerowo geometrię, bo po 1 ustawieniu powinnes się prezejechać celem sprawdzenia i zaraz wracać na korekcję bo za 1 razem czesto zle ustawią, ale buraki by nie tracic czasu i co za tym idzie nie tracic kasy puszczaja ludz z kwitkiem i mowia ze juz jest zrobione....
na tej komputerowej geometrii była moja Kobieta (ja sam nie mogłem bo na pewno bym dopilnował) a cały zabieg zaczął sie ok 18, wiec podejscie machaników mozna łatwo odgadnąć...
Nocne Mary Squad 
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
gdzie jest ten koleś - potrzebuję podłubać przy zawieszeniu - geometria, końcówki drążkówm jakieś gumy tulejki - bo coś mi trzeszczy i skrzypidjtom pisze:A straszy Pan którego chciałem z radości wziąść na ręce ustawił cały przód z kątami BEZ KOMPUTERÓW - nie wiem jak to zrobił ale to zrobił![]()
RESPECT dla gościa raz jeszcze
![]()
65 km od wawy i na pewno nie zrobi od ręki - trzeba najpierw sie zapisac a potem zostawic auto na jakis czas, ma taki ruch ze zapomnij o jednorazowym wypadzie.
Nocne Mary Squad 
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.