8 funkcji VDO
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
No faktycznie, teraz zauwazylem, bo wczesniej inaczej to wygladalo...rydzu pisze:Tylko zwróć uwagę, że nie chodzi o tabelki. To jest kopia mojej strony.
Tabele nie są moje więc nie ma problemu. Oglądając stronę kolegi byłem zaskoczony że w większości zawiera kopie innych stron.
No nieladnie Wojciech Marchel z Twojej strony...
[ Dodano: Sro Cze 07, 2006 13:49 ]
Rydzu warto by jeszcze usunac info z tym ze (niby) po wejsciu w tryb serwisowy zawsze skasuje sie TRIP.
TRIP skasuje sie jesli przelaczysz nan i przytrzymasz przycisk.
Zeby wejsc do trybu s. nie trzeba przelaczac na TRIP...
Jesli wejdziesz z pozycji TOTAL nie ma bata zeby sie skasowal.
tak to juz jest w I-necie niesytety ponadto skromnie pragnę zauwazyć ze wszedzie wisi opis programowania inspekcji, który kiedyś popełniłem na forumrydzu pisze:Widzę, że jedni podają link do mojej strony a inny na żywca kopiują jej zawartość na swoją stronę.
Skoro taak dużo opisów na tej stronie pochodzi z mojej to dlaczego nie ma jej podanej w linkach?
Paranoja, ciekawe jeszcze na ilu stronach znajdę skopiowaną moją pracę.
Pozdor
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
Ja wrzucilem swoj, slowo daje ( http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=33052 )Corvax pisze:tak to juz jest w I-necie niesytety ponadto skromnie pragnę zauwazyć ze wszedzie wisi opis programowania inspekcji, który kiedyś popełniłem na forum
Sam tlumaczylem ,moze troche za doslownie nawet
Co do tripa, to poprawię to przy okazji poprawek całej strony. Znalazło się jeszcze kilka błędów i poprawię wszystko od razu.
Co do kopiowania treści to też zawsze staram się zamieszczać informację skąd pochodzi źródłowy tekst. Czasami faktycznie dochodzimy do pewnych wniosków razem na forum. Nie ukrywam że mój opis został poprawiony i uzupełniony na podstawie informacji od inek na stronie tego nie napisałem ale przepraszam, będzie zmienione.
Denerwujące jest jednak, że ktoś kopiuje twoją pracę i nawet nie próbuje dodać nic od siebie. W odpowiedzi dostałem od niego informację, że ja też kopiuje z innych stron więc on też może. Paranoja :green_fuck:
Co do kopiowania treści to też zawsze staram się zamieszczać informację skąd pochodzi źródłowy tekst. Czasami faktycznie dochodzimy do pewnych wniosków razem na forum. Nie ukrywam że mój opis został poprawiony i uzupełniony na podstawie informacji od inek na stronie tego nie napisałem ale przepraszam, będzie zmienione.
Denerwujące jest jednak, że ktoś kopiuje twoją pracę i nawet nie próbuje dodać nic od siebie. W odpowiedzi dostałem od niego informację, że ja też kopiuje z innych stron więc on też może. Paranoja :green_fuck:
Wyslalem Ci tabelki, bo nie mialbym nawet czasu robic wlasnej stronki, a chcialem zeby ujrzalo to swiatlo dzienne. Podeslalem wiec to Tobie, bo po odwiedzeniu Twojej stronki wiedzialem ze zrobisz z tego pozytekrydzu pisze:Nie ukrywam że mój opis został poprawiony i uzupełniony na podstawie informacji od inek na stronie tego nie napisałem ale przepraszam, będzie zmienione.
- v.a.gmania
- Mały gagatek
- Kontakt: