Golf II 1,8 RP
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
nic z tego dalej to samo może jak uszkodziła sie ta sonda to jak mnie tak szarpneło w czasie ruszania to może sie przestawił zapłon albo przeskoczył pasek ale raczej pasek nie bo jest dopiero na nim jakies 2000Km i jest napięty ale to różnie bywa
[ Dodano: Czw Mar 09, 2006 11:33 ]
dzis odstawiłęm golfika do serwisu gdzie mi sprowadzili sonde bosch ciekawe co wymyslą;)
[ Dodano: Pią Mar 10, 2006 08:33 ]
Dzwoniłem dzis do serwisu boscha gdzie kupowałem sonde i zostawiłem tam autko i tak wszystko jest ok ale najprawdopodobniej mam uszkodzony sterownik(komputer) dzis taki podstawią i mi zadzwonią i zobaczymy.
[ Dodano: Pon Mar 13, 2006 22:01 ]
w serwisie Boscha stwierdzili ze to jest uszkodzony czujnik halla czasami przerywa jak sie zagrzeje czy ktos sie z tym spotkał??
[ Dodano: Czw Mar 09, 2006 11:33 ]
dzis odstawiłęm golfika do serwisu gdzie mi sprowadzili sonde bosch ciekawe co wymyslą;)
[ Dodano: Pią Mar 10, 2006 08:33 ]
Dzwoniłem dzis do serwisu boscha gdzie kupowałem sonde i zostawiłem tam autko i tak wszystko jest ok ale najprawdopodobniej mam uszkodzony sterownik(komputer) dzis taki podstawią i mi zadzwonią i zobaczymy.
[ Dodano: Pon Mar 13, 2006 22:01 ]
w serwisie Boscha stwierdzili ze to jest uszkodzony czujnik halla czasami przerywa jak sie zagrzeje czy ktos sie z tym spotkał??