jetta 2 i mk2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
problem
Tak...Teraz to juz jest za pozno...Ale zobacze jak bedzie grzalo po moim patenciku.Jak kiepsko to zrobir tak jak mowia wszyscy.
[ Dodano: Wto Lut 28, 2006 11:05 ]
Gdzie ty misiek pracujesz ze Ci pozwalaja pisac na forum?Przepraszam,moze jestem zbyt wscibski...
[ Dodano: Wto Lut 28, 2006 11:05 ]
Gdzie ty misiek pracujesz ze Ci pozwalaja pisac na forum?Przepraszam,moze jestem zbyt wscibski...
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
problem
Elektrownia...ALE MIALEM PRZED chwila mexyk dzbanek z herbata mi pekl. i herbata by mi alala komputer...Dziwna sprawa nawiasem mowiac pekl przy jakichs 80 st. a nie po wlaniu wody.A jakie masz subaru?Impreze?
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
problem
Normalnie szoking.Ale to chyba tylko na zloty to subaru?Wlasciwie gdybym mial wybierac samochod sportowy to by padlo na subaru bo stanowi dobra proporcje ceny do mozliwosci auta.Silnik 2 litry turbo...Seryjnie 225 koni czy wiecej?
[ Dodano: Wto Lut 28, 2006 12:11 ]
ale strzelilem gade! sory nie zuwazylem tla...Ale jaja !!!
[ Dodano: Wto Lut 28, 2006 12:11 ]
ale strzelilem gade! sory nie zuwazylem tla...Ale jaja !!!
to zależy od wersji np. WRX STI WR1 " Solberg" posiada 320 KM i 420 Nm, a swoją drogą to ktos u mnie w pracy ma pierwszą generację Subaru w wersi cywilnej i zawsze jak odjeżdza z parkingu to buciki mi spadają, a tego swojego to własnie skińczyłem tuningowaćdominik7 pisze:Silnik 2 litry turbo...Seryjnie 225 koni czy wiecej?
...
nie trzeba całej dechy sciągać ale wtedy jest bardzo utrudniony dostęp do nagrzewnicy(obudowy) radził bym zdjąć całą dechę
[ Dodano: 06-02-28, 12:25 ]
[ Dodano: 06-02-28, 12:25 ]
cze mu zaprzestałeś? super hobby i frajda nieziemskadjtom pisze:misiek10111, śliczny masz ten rc Ja kiedyś bawiłem się w budowanie samolotów. rc ofkz
...
musisz tylko po odłączać wszystkie włączniki na desce(są na kostkach) i zdemontować zegary i suwaki od wentylacji odkręcić od dechy - naprawdę nie musisz się niczego obawiać - tylko to trzeba robić powoli i dobrze zapamietać co gdzie było lub sobie zapisywać lub oznaczać kolorowymi tasmami, a jak juz sam naprawisz to jaka satysfakcjadominik7 pisze:Mam uraz do elektryki.
...