HEHEHE Forum Master
Ja się nie upieram .Mówię co usłyszałem jednym uchem Całe szczęscie nie muszę się tym bliżej interesować narazie .Mam 2 dziurki ale jakoś 5 lat mi się udało przemycić przez diagnostykę i sprzedać kit miśkom że" wczoraj się zrobiło i właśnie jadę kleić"
Pozdrawiam flat
odprysk na szybie!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- flatron316
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ja mam dwie małe dziurki w szybie(nie na wylot) i jeszcze w dodatku do tego mam dziure (na wylor) w reflektorze...
do zrobienia dziur w szybie jakoś nigdy nie mogę się wybrać, a reflektory niedługo zmieniam
ale z tą szybą to muszę się jak najszybciej wybrać, bo już półtora roku tak jeżdże, a za długo to może nie wytrzymać...
do zrobienia dziur w szybie jakoś nigdy nie mogę się wybrać, a reflektory niedługo zmieniam
ale z tą szybą to muszę się jak najszybciej wybrać, bo już półtora roku tak jeżdże, a za długo to może nie wytrzymać...
- Forester
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
to sie duzo pozmienialo - rok temu pytalem o wymiane szyby przedniej (zielona atermiczna) ok500-600 zeta wiec chyba lepiej naprawiac (naprawa ok 50zeta), jesli jest oczywiscie male uszkodzenie.fibolek pisze:Nowa przednia szyba kosztuje w JAAN gdzieś około 150 zeta z montażem jest biała zwykła z atestami.Pozdro
Ps tyle kosztowała z dwa lata temu więc większej różnicy cenowej nie powinno być.
w jakims malym zakladzie wymienilem za 400zeta (280szyba 120robota)
zalezy jeszcze gdzie masz to uszkodzenie....
POZDRO !!
----------------------------------------------------
>>>EUROPE EDITION --- ZAGAZOWANY<<<
----------------------------------------------------
>>>EUROPE EDITION --- ZAGAZOWANY<<<