co moge zmienic w seryjnym golfie??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- VW Klub Białystok
- Kontakt:
świeta racja jak czlowiek sam cos zrobi to pozniej ma taka satysfakcje jak nigdy
Ja np do tej pory sam zrobilem białe zegary, wymienialme cale podswietlenie z zielonego na czerwone (w chu** roboty i klnięcia) ale w koncu udalo sie Neonki sobie sam zmontowalem co tez moim zdaniem wyglada nienagannie, cale podswietlenie mam pod kolor nadwozia czyli czerwone, inni mowia ze to burdel a ja upieram sie przy swoim
Ja np do tej pory sam zrobilem białe zegary, wymienialme cale podswietlenie z zielonego na czerwone (w chu** roboty i klnięcia) ale w koncu udalo sie Neonki sobie sam zmontowalem co tez moim zdaniem wyglada nienagannie, cale podswietlenie mam pod kolor nadwozia czyli czerwone, inni mowia ze to burdel a ja upieram sie przy swoim
Zrób to sam!
Marcinek; mówią burdel bo zazdroszczą!!!
Z podświetleniem na czerono macie Panowie "łatwiej"- oprócz neonów, diód są np.czerwone obrysówki.
Telewizor-byłoby oryginalnie ale żeby tylko chciał tam wejść!
Widziałem patent podświetlonego podwozia malucha jedną lampą przednią.
Marcinek; mówią burdel bo zazdroszczą!!!
Z podświetleniem na czerono macie Panowie "łatwiej"- oprócz neonów, diód są np.czerwone obrysówki.
Telewizor-byłoby oryginalnie ale żeby tylko chciał tam wejść!
Widziałem patent podświetlonego podwozia malucha jedną lampą przednią.
CZARNY NISKI SZEROKI
nio u mnie po miescie jeżdzi czarne clio podswietlone , na niebiesko i co ciekawe podswietlanie na diodach LED , efekt nie taki jak na neonach , ale ładnie swieci , z tym że nie do końca , bo koleś tak zamontował ledy że jak je właczy to widać podswietlanie na ziemi ale i pojedyncze punkty swietlne diud na listwie po prostu tego nie zamaskował , ja też na dniach bede miał aparacik cyfrowy to sie porobi zdjecia
O gustach się nie dyskutuje. Oryginaly są w porządku- najlepiej te (prawie)stuprocentowe. Podświetlanie red / blue / 2 kolorowe=Ygd ma biało-niebieskie co komu pasuje. Tuning fabryczny w wielu przypadkach sprowadza się do dołączania plastików- co nie za bardzo mi leży.gipson pisze:Ani troszeczke nie zazdroszcze zadnego podswietlenia nieseryjnego(chyba ze ksenonow)Ja poprostu NIE UWAZAM tuningu innego niz seryjny!dominoh pisze: mówią burdel bo zazdroszczą!!!
CZARNY NISKI SZEROKI
DOKŁADNIE, jedni lubią blondynki, inni brunetki, każdy ma swój gust i swoje zdanieygd pisze:Ja już nie mam, bo wstawiłem deskę od MK3 i męczę się z podłączeniem elektryki na razie i przeróbkami różnymi
Wiadomo, że nie każdemu musi się podobać zmiana podświetlenia, czy inne modyfikacje...ale ważne, że podoba się właścicielowi.