Pasy bezpieczeństwa - tył

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Tomasz Żaguń
Forum Master
Forum Master

Post autor: Tomasz Żaguń » sob lut 04, 2006 20:20

Fakt a kolega chyba te boczne ma tylko środkowych kompletu niema czy tak barthetzk102 ???

Awatar użytkownika
misiek
_
_
Kontakt:

Post autor: misiek » sob lut 04, 2006 20:30

Tomasz Żaguń pisze:Fakt a kolega chyba te boczne ma tylko środkowych kompletu niema czy tak barthetzk102 ???
no właśnie jeżeli nie ma reszty to i tak warto kupić cały komplet, barthetzk102 masz cy niemasz cały komplet?

:-k ...

Awatar użytkownika
barthetzk102
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: barthetzk102 » ndz lut 05, 2006 15:10

nie nie chłopaki... ja już mam ściąghniety z dojczlandji cały komplet pasów bocznych a środkowy był już zamontowany - nie wiem czy fabrycznie czy przez poprzedniego właściciela... w każdym razie chodziło o to czy na jedną śrubę mozna dwa pasy mieć podpiete - tzn zapięcie do pasa bocznego i pas biodrowy. Fac,et w warsztacie mówił mi że nie jest pewien, ale że wydaje mu się, że kazdy pas ma być na osobnej śrubie i że trzeba by wiercić dziury w podwoziuna te śruby i tego dotyczyło moje pytanie czy trzeba wiercić czy nie trzeba :]

Udi Memorem kompociorem...

Uważaj na spadające ściany z Sufitu!

:))

Awatar użytkownika
misiek
_
_
Kontakt:

Post autor: misiek » ndz lut 05, 2006 15:58

barthetzk102 pisze:nie nie chłopaki... ja już mam ściąghniety z dojczlandji cały komplet pasów bocznych a środkowy był już zamontowany - nie wiem czy fabrycznie czy przez poprzedniego właściciela... w każdym razie chodziło o to czy na jedną śrubę mozna dwa pasy mieć podpiete - tzn zapięcie do pasa bocznego i pas biodrowy. Fac,et w warsztacie mówił mi że nie jest pewien, ale że wydaje mu się, że kazdy pas ma być na osobnej śrubie i że trzeba by wiercić dziury w podwoziuna te śruby i tego dotyczyło moje pytanie czy trzeba wiercić czy nie trzeba :]
no to by zakończyć temat - możesz w ten sposób zamontować pasy - praktykuje się taki sposób montażu, powodzenia w montażu

:-k ...

Awatar użytkownika
barthetzk102
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: barthetzk102 » ndz lut 05, 2006 16:31

Heh.. dzięki bardzo jeszcze raz chlopaki :] wasza pomoc może uratuje kiedyś komuś życie... ](*,) odpukać... mam nadzieje, że nie bęzie miała okazji! :helm:

Udi Memorem kompociorem...

Uważaj na spadające ściany z Sufitu!

:))

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”