a moim zdaniem koła nie maja takiego znaczenia jak gleba.......jeżeli mam wybierać to wolę auto ładnie obniżone na seryjnych 13" niż seryjny zawias i śliczne 16 czy 17
te zawiasy które pokazałeś to niska cena...czyli niska jakość resorowania i mała trwałość....na Twoim miejscu rozejrzałbym się za jakimś dobrym kitem używanym, cena wyjdzie mała....a można trafić naprawdę zawias w świetnym stanie za 800zl to już nawet jakiś gwincik
co do obniżenia to polecam conajmniej 60/40....40/40 to trochę za mało jak na mój gust
jeżeli chodzi o jazdę na glebie w zimę to wszystkie auta miałem obniżone i każdym na glebie jeździłem w zimę, bez żadnych szkód, nawet w góry na narty ganiałem.....teraz w mk3 mam gwint ale nawet nic nie podnosiłem na zimę tylko hokej ze zderzaka zdejmuje i jazda......
Sportowe zawieszenie !!!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Christopherek
- Forum Killer
- Auto: Audi a4 b6 cabrio
- Silnik: Bfb
- Kontakt:
Ja mam gwincik supersporta i śmigam z hokejem.Samopchód robi za pług ale wygląd jest zajefajny.troche na zimę podniosłem bo hokej leżał na ziemi koła mi się chowały w nadkole(tylko 13 zimowe) ale mi się super jeździ z tymże gwint supersporta jest okropnie twardy ale to kwestia przyzwyczajenia.Dla mnie gitara!!~!!
Są-Vw Passat b6 variant 2.0 cbbb i Audi a4 b6 cabrio 1.8t bfb
Były-Vw golf mk3 1.8 aam, Vw golf mk4 1.9 arl, Vw golf mk3 2.0 ady, Vw polo 6n 1.6 ajv,Vw golf mk3 1.8 adz cabrio,Audi a4 b5 avant 1.9 avg, VwNew Beetle 1.8Tawv, Vw New Beetle 1.8T awu,Vw Passat b5fl variant 1.9avf
Były-Vw golf mk3 1.8 aam, Vw golf mk4 1.9 arl, Vw golf mk3 2.0 ady, Vw polo 6n 1.6 ajv,Vw golf mk3 1.8 adz cabrio,Audi a4 b5 avant 1.9 avg, VwNew Beetle 1.8Tawv, Vw New Beetle 1.8T awu,Vw Passat b5fl variant 1.9avf