Poszukuje wsadu do licnzika immo3 1/2 fiz vdo golf 4
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
czy ja kumam?,ja takie rzeczy robię zawodowo codziennie.Chiptuning,poduszki crasch,immo,liczniki itp..Przyznam,że takich kombinacji jak chcesz zrobic nie robiłem,bo nie było potrzeby i strata czasu jak dla mnie ,a czas to pieniądz.Sądzę ,że cięzko będzie uzyskac porady ,bo ludzie którzy się znają na rzeczy niechętnie dzielą się wiedzą.czajaa22 pisze:więc co pomożesz kumasz trochę?
A jakim sprzętem dysponujesz do tych rzeczy?
czajaa22, rozmiar mają taki jak trzeba 2.00KB, mam backup swoich 1j5 920 846C - 2048 B, motometer mają inne wielkości ale nie jestem guru w tym temacie
ps. też mam zegary z passka full fis a z braku czasu czekam aż ktoś z forum przerzuci taki do golfa i wtedy ja to zrobię
ps. też mam zegary z passka full fis a z braku czasu czekam aż ktoś z forum przerzuci taki do golfa i wtedy ja to zrobię

Ostatnio zmieniony ndz kwie 25, 2010 19:27 przez Oli, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]148KM/326Nm[/b]
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
edzio, vag tacho oraz com.Oli, becup to zczytam z tych wszystkich na zapas i będzie. Po pierwsze jaki wsad proponujecie oczywiście tylko vdo, jaki numer na końcu wiem ze Ato benzyna a C diesel a co z resztą, zegary od benzyny mam 926AX wiec wsad mógłby byc 826 C. Po edycji w hex edytorze zapisać normalnie czy on sam nada odpowiedni format?
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ