Ukł Chłodzenia Grzeje sie nie działa ogrzewanie 2,0 bezyna
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
to ja jestem szczesliwcem u ktorego termostat vernet dziala jak nalezyJeżeli wymieniłeś termostat na verneta to na 90% uszkodzony
kazdy moze byc wadliwy.. wahler czy ori ...
Ostatnio zmieniony śr mar 10, 2010 00:37 przez genLODOWAmk2, łącznie zmieniany 1 raz.
był golf 2 1.3.....
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ja na 2 Wahlery kupiłem obydwa, które otwierają się przy 70 °C, jednego Gatesa między nimi, który otwierał się powyżej 90 °C i teraz mam kolejnego Gatesa, który chyba działa w miarę poprawnie. Z termostatami Wahlera coś jest nie tak, pisze na nich 87 °C, a otwierają się jak na tropiki przy ok 70 °C ale polski rynek wszystko przyjmie
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
ja mam wahlera i ma to samo.DaroW pisze:Ja na 2 Wahlery kupiłem obydwa, które otwierają się przy 70 °C, jednego Gatesa między nimi, który otwierał się powyżej 90 °C i teraz mam kolejnego Gatesa, który chyba działa w miarę poprawnie. Z termostatami Wahlera coś jest nie tak, pisze na nich 87 °C, a otwierają się jak na tropiki przy ok 70 °C ale polski rynek wszystko przyjmie