Bardzo szybko sie grzeje.. pomocy nie mam juz do tego głowy.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Witam. Wymieniłem korek i temperatura stoi teraz na 75-80 stopni czyli sie zmniejszyla ale cisnienie w ukladzie dalej jest. Zauwazylem z tego wezyka od powrotu bardzo malo leci plynu, tak jakby po troche pluło nim, nie ma ciągłości, może być coś zapchane jeśli tak to co posprawdzac i ewentualnie przeczyścić?
- Dansli
- Ma gadane
- Auto: GOLF4 4mot. ARL; GOLF 6R CRZA
odwsiezam
mam podobny problem tez mi sie grzeje i zalacza sie wentylator
dodam ze chlodnice z zewnatrz raczej mam czysta widac przez nia na wylot miedzy zeberkami
ewentualnie jak przeczyscic srodek??
wyjac chlodnice i przeplukac woda pod cisnieniem?? pomoze to cos czy gdzie indziej tkwi problem
dzieki pozdrawiam
mam podobny problem tez mi sie grzeje i zalacza sie wentylator
no własnie jak to sprawdzić i przeczyscic??Alces pisze:może być coś zapchane jeśli tak to co posprawdzac i ewentualnie przeczyścić?
dodam ze chlodnice z zewnatrz raczej mam czysta widac przez nia na wylot miedzy zeberkami
ewentualnie jak przeczyscic srodek??
wyjac chlodnice i przeplukac woda pod cisnieniem?? pomoze to cos czy gdzie indziej tkwi problem
o który korek chodzi bo nie za bardzo teraz kojarzeAlces, korek wymień...
dzieki pozdrawiam
Montaż i serwis ogrzewań postojowych WEBASTO. Adaptacje, kodowania itd.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.