Dostęp na korzystnych ratach mam tylko do Kormorana i Dębicymartines pisze:Proponuję rozważyć jeszcze: Barum Polaris 2 albo Sava Eskimo3
Opony zimowe
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Szwagier79
- Nowicjusz
- Kontakt:
Jeździłem i na Kormoranach Snowpro (szajs) i na Kormoranach Winter 100 (rewelacja, ale już nie produkowana), a teraz mam Dębicę Frigo Dir. Opona bardzo podobna do Winter 100 (bieżnik). Trochę głośna, ale nawet na ubitym śniegu trzyma sie nieźle jedni. Naprawdę za tą cenę nie kupi się lepszej oponki. Dodam, że mam rozmiar 185/60 R14, a więc taki, na jakim niektórzy jeżdżą w lecie.
Polecam. Nie ładuj się w Kormorany. Zeszli na psy. I to bardzo...

- Szwagier79
- Nowicjusz
- Kontakt:
Zamówiłem Frigo 2 185/65 R14.Chciałem mniejsze 165/65R14,ale mechanik powiedział,że mam nieodpowiednie fele(R14) i po kilku miechach opony się zniszczą.Co innego jakbym miał R13.Nie uważacie,że trochę za szerokie zamówiłem?
I dziękuję wszystkim za rady,które nadesłaliście
Wczoraj kupiłem Kleber Krisalp 3 165/70 R14.Ponoć są lepsze nawet od Frigo 2?Frigo nie wziąłem,bo zamówiłem zły rozmiar.Co myślicie o tych oponach?
I dziękuję wszystkim za rady,które nadesłaliście

Wczoraj kupiłem Kleber Krisalp 3 165/70 R14.Ponoć są lepsze nawet od Frigo 2?Frigo nie wziąłem,bo zamówiłem zły rozmiar.Co myślicie o tych oponach?
Moher nie jest trendy