Słabiej kręci
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- mosiek2206
- Mały gagatek
- Kontakt:
- adikus7
- Mały gagatek
- Kontakt:
Po nocy,do -7 jeszcze jakoś zapalałem ale dobrze te kręcenie nie brzmiało. Po wymianie kabli na grubsze lekka poprawa. -12,dwa liche obroty i kapa idziemy po drugi,naładowany aku i jedziemy. Niestety stary aku i trzeba było kupić nowy. Nowy to CENTRA Plus 54 Ah/520 A i kręci bardzo podobnie,wolno ale uparcie i coraz szybciej (olej 15W40). Rozrusznik oczywiście sprawny.
Jak widać ten typ tak ma.
Ostatnio zmieniony pn sty 04, 2010 21:58 przez adikus7, łącznie zmieniany 1 raz.
- janek1350
- VW MANIAK
- Kontakt:
No chyba tak ale mój golf tak słabo kręcił i nawet odpalił w mróz -20stopni pozdro.
[ Dodano: 05 Sty 2010 17:55 ]
No wiec dzisiaj rano golf krecił słabo z lekkim oporem ale odpalił jak zawsze zrobiłem tak jak napisali koledzy wyczysciłem klemy mase ale to nic nie dało kilka uzytkowników napisało ze mają ten sam problem i sobie nie mogą tez z tym poradzić.
No chyba tak ale mój golf tak słabo kręcił i nawet odpalił w mróz -20stopni pozdro.
[ Dodano: 05 Sty 2010 17:55 ]
No wiec dzisiaj rano golf krecił słabo z lekkim oporem ale odpalił jak zawsze zrobiłem tak jak napisali koledzy wyczysciłem klemy mase ale to nic nie dało kilka uzytkowników napisało ze mają ten sam problem i sobie nie mogą tez z tym poradzić.