Pytanie

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Haki
_
_
Kontakt:

Post autor: Haki » śr gru 30, 2009 16:02

mettenos pisze:
Haki pisze: Tylko ,że ja za komplet rozrządu z pompą - dałem prawie 1100 zł :chytry:
Załatwiony z Niemieckiego ASO przez znajomego.
Haki znacznie przepłaciłeś, ja za komplet rozrządu z robocizną zapłaciłem 700 lub 800 zł - dokładnie nie pamiętam, materiały kupowane w ASO z 10% zniżką a robota w garażu u znajomka z ASO :bigok:
mettenos przypadkiem do MK5 nie jest tańszy :chytry: zresztą = miałem kasę - wymieniłem i tyle. Jedni robią taniej - inni drożej - ważne by było wymieniane na czas.

:pub:

Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google

MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON

Awatar użytkownika
doggie
V.I.P.
V.I.P.
Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
Silnik: TSI

Post autor: doggie » śr gru 30, 2009 16:05

zależy od kodu silnika, jedne tańsze inne droższe a odpowiadając na pytanie zakładającego temat czyli
wszystkie paski oraz napinacze i takie tam

to moja rada jest taka - wymień wwszystkie paski oraz napinacze i takie tam - za jedną robotą, i nie zapomnij o pompie wody. Pzdr

Awatar użytkownika
Mieniu_69
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Mieniu_69 » śr gru 30, 2009 16:20

mettenos, ma AGR albo ALH jest to przechwalanie sie, bo jakbym zapytal co polecacie czy ASO czy nie to zaczniecie pisac o znajomych znajomego :helm:

Awatar użytkownika
doggie
V.I.P.
V.I.P.
Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
Silnik: TSI

Post autor: doggie » śr gru 30, 2009 16:28

Mieniu_69 pisze:mettenos, ma AGR albo ALH jest to przechwalanie sie, bo jakbym zapytal co polecacie czy ASO czy nie to zaczniecie pisac o znajomych znajomego :helm:
kolego - zestaw kupiłem w ASO (czy po za co za różnica) z 10% rabatem - co ma tu do rzeczy znajomy znajomego???? :chytry: a zamontować każdy może sobie na swój sposób więc daj już spokój
Ostatnio zmieniony śr gru 30, 2009 16:28 przez doggie, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mieniu_69
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Mieniu_69 » śr gru 30, 2009 16:37

mettenos, spoko spoko :bigok:

AGR,ALH kpl rozrzadu ogolem jest drogi bo duzo wystepuje w nim elementow, powinno wymienic sie wszystko (pompa wody, rolki i pasek),

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”