Szukaj vento albo mk3 varianta (kombi). To mimo wszystko są ciut większe auta od mk2. I bardziej funkcjonalne. Ja na brak miejsca nawet w mk2 nie narzekam. W Mk3 w zwykłej budzie 3d pojedzie w miarę spox 5 osób, a co dopiero w kombi albo venciakiem, gdzie masz jeszcze ok. 0.5 m3 na mantle? Jeżdżę passatem B3, ale szczerze mówiąc gdybym miał się przesiąść do vento lub varianta, to nie kwiczałbym że auto jest mniejsze. Całkiem wygodne i dość przestronne, przyzwoite auta.Agamek12 pisze:Moja ma 166 cm i nie wierzę, że da sobie radę w passacie, szczególnie w limuzynie.marko-63 pisze:Witam , "krótka baba " da rade znam jedną niecałe 160cm i dawała sobie całkiem dobrze w B4 kombi.
Aha, fajnie by było, gdyby swoją opinię wyraził ktoś, kto przesiadł się z mk2 do mk3?
A co do passata: moja matula - 164 cm do B3 wsiada, jedzie i nie narzeka. Moja diewczyna właśnie zrobiła prawko, na oplu corsie, i co? Wsiada w passata i śmiga, ba, twierdzi nawet, że lepiej się jej jeździ od corsy. Fakt, auto jest dłuugaśne i dla niskiej osoby prowadzenie B3 lub B4 przypomina prowadzenie rozpędzonej wanny (spróbuj leżąc w wannie podczas kąpieli rozejrzeć sie wkoło, mając oczy na wysokości krawędzi wanny )