za małe koła ? mkIII
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Wojtes3mkIII
- Ma gadane
- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.
a stadard nie jest 195/50/15 w GTI? bo jak masz koła 195/55 to mają wyższe boki i nie za ładnie wyglądać będą. Ja mam orginalne alufele 195/50 i raczej nie są schowane i nieźle wyglądająWojtes3mkIII pisze:195/55/15
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- igor002
- Marysiakra
- Kontakt:
co do dystansów to szybko łożyska wykończysz, bardzo szybko...Paweł Marek pisze:a stadard nie jest 195/50/15 w GTI? bo jak masz koła 195/55 to mają wyższe boki i nie za ładnie wyglądać będą. Ja mam orginalne alufele 195/50 i raczej nie są schowane i nieźle wyglądająWojtes3mkIII pisze:195/55/15
co do dystansów z msiadzu to nie polecam, owwszem aspekt reakcji chemicznej jest na plus, ale masa i cena takiego dystansu zdecydowanie na minus...
natomiast załóż sprezyny obniżające tak z 35mm przód i tył, tylko progresywne, byle nie za twarde bo to jak wózz drabiniasty, i bedzie duzo ładniej wyglądało i sie to nie bedzie tak w oczy żucało.
moze by pomogło też zdjecie tych plastikowych osłon błotnika na andkolu, według mnie one poszerzają, jak nie fizycznie to wizualnie karoserie...
Mk3 GTI 16V ABF
- Wojtes3mkIII
- Ma gadane
- Kontakt:
co do dystansów to szybko łożyska wykończysz, bardzo szybko...
co do dystansów z msiadzu to nie polecam, owwszem aspekt reakcji chemicznej jest na plus, ale masa i cena takiego dystansu zdecydowanie na minus...
natomiast załóż sprezyny obniżające tak z 35mm przód i tył, tylko progresywne, byle nie za twarde bo to jak wózz drabiniasty, i bedzie duzo ładniej wyglądało i sie to nie bedzie tak w oczy żucało.
moze by pomogło też zdjecie tych plastikowych osłon błotnika na andkolu, według mnie one poszerzają, jak nie fizycznie to wizualnie karoserie...[/quote]
no coś Ty, on jest tak obniżony że się zastanawiałem żeby go troche podnieść, opony zachodzą lekko za błotnik. I dalej nie wiem co zrobić żeby to jakoś wyglądało
moze by pomogło też zdjecie tych plastikowych osłon błotnika na andkolu, według mnie one poszerzają, jak nie fizycznie to wizualnie karoserie...[/quote]
no coś Ty, on jest tak obniżony że się zastanawiałem żeby go troche podnieść, opony zachodzą lekko za błotnik. I dalej nie wiem co zrobić żeby to jakoś wyglądało
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)