zablokowane drzwi..
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Lothar
- Car programmer
- Kontakt:
- Lothar
- Car programmer
- Kontakt:
- Lothar
- Car programmer
- Kontakt:
WD40 przede wszystkim powoduje korozje i z zamkami po pewnym czasie robi sie juz tylko gorzej...
A co do zdejmowania tapicerki to nie wiem jak jest w mk3 ale w mk2 trzeba odkrecic wszystkie uchwyty/korbki itp. a potem takie male srubki ktore sa dookola tapicerki- lapiace ja bezposrednio do blachy w drzwiach...mysle ze w 3 jest podobnie
A co do zdejmowania tapicerki to nie wiem jak jest w mk3 ale w mk2 trzeba odkrecic wszystkie uchwyty/korbki itp. a potem takie male srubki ktore sa dookola tapicerki- lapiace ja bezposrednio do blachy w drzwiach...mysle ze w 3 jest podobnie
-
- Mały gagatek
- Auto: VW JETTA mk2
Re: zablokowane drzwi..
tyle kombinacji tu czytam, że śmiać mi się chce. Nie napisałeś czy masz 2 czy 4 drzwi. Jak 4 to poprostu otwierasz tylne drzwi i długim śrubokrętem odkręcasz śrubę co trzyma klamke, a potem tę śrubę z zewnatrz na klamce co jest. Wyciągasz klamke i naciskasz rygiel i dzrwi otwierasz. Potem to przesmarować i złożyć. Jak 2 drzwi to trzeba kombinować. Pozdro.jocker_slupca pisze:mam problem.. w ostatnia sobote zablokowaly mi sie drzwi wejsciowe od strony pasazera.. nie da sie otworzyc kluczykiem ani od zewnatrz ani od srodka.. zacznijmy od podstaw.. jak je otworzyc.. wogole nie wiem czemu sie zablokowaly.. centralny zamek jak guzik nacisne to slychac w tych drzwiach.. pomozcie bo ciezko wsiadac hehe.........
[url=http://www.tkk.org.pl]TUNING KLUB KRAKÓW[/url]
Re: zablokowane drzwi..
A wlasnie co jak sa 2?HaiFisch pisze:tyle kombinacji tu czytam, że śmiać mi się chce. Nie napisałeś czy masz 2 czy 4 drzwi. Jak 4 to poprostu otwierasz tylne drzwi i długim śrubokrętem odkręcasz śrubę co trzyma klamke, a potem tę śrubę z zewnatrz na klamce co jest. Wyciągasz klamke i naciskasz rygiel i dzrwi otwierasz. Potem to przesmarować i złożyć. Jak 2 drzwi to trzeba kombinować. Pozdro.