Ciecz chłodąca - jaka ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
U mnie w byłej robocie rozlewano glikol i polecam ten płyn i sam go leje , nie kupujcie płynów w opakowaniach bo skład dobiera się na oko żeby nie był za rzadki nie raz z palety ściągałem plyn bo był koloru woda , jeżeli jest możliwość kup z beczki glikol 5 zł litr jest juz inaczej rozlewany markowo ze tak powiem. za to te które idą w opakowania to jak już ustawi się dozownik aby lał i powiem tak że jak przychodziło się do kierownika popatrzył dobra jedziemy powiem że robiliśmy płyny dla sch... to jeszcze jakies para metry mialo jak macie okazje zobaczcie w markecie banki z plynem niektóre beda miały inny kolor
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
kolego może i masz coś ciekawego do przekazania, ale trudno Cię zrozumieć.grandi pisze:za to te które idą w opakowania to jak już ustawi się dozownik aby lał i powiem tak że jak przychodziło się do kierownika popatrzył dobra jedziemy powiem że robiliśmy płyny dla sch... to jeszcze jakies para metry mialo jak macie okazje zobaczcie w markecie banki z plynem niektóre beda miały inny kolor
-
- Forum Master
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
witam
ja ostatnio dolewalem do mojego MK IV 1.9 TDI plyn chodzacy.
Kupilem w salonie koncentrat 1.5L G12 ++ . na jego etykiecie jest napisane
ze jest w pelni mieszalny z G12 i G12+
Znajomy rowniez polecal mi FEBI..ja ostatecznie kupilem G12 ++ bo byl w podobnej cenie
ja ostatnio dolewalem do mojego MK IV 1.9 TDI plyn chodzacy.
Kupilem w salonie koncentrat 1.5L G12 ++ . na jego etykiecie jest napisane
ze jest w pelni mieszalny z G12 i G12+
Znajomy rowniez polecal mi FEBI..ja ostatecznie kupilem G12 ++ bo byl w podobnej cenie
______LET's GOLF______

MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583

MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583