wiec tak .... zacznijmy od sprostowania minimalnych faktów .....
TAK przecieka mi golfik
i mam wodę pod skrzynka bezpiecników ... dlaczego bo jest coś nie szczelne na pułce pod maską koło wycieraczek ( miejsce komputera wtrysku w bezyniakach ) i tędy dostaje sie woda ....
ale to mały problem problem taki iż podwozie w stanie idealnym
byćmoże to wina uszczelek szyb .... niewiem
ale jak patrze na to wsztstko to tyko mokro jest od spodu dywanów
wiec pewnie uszczelka badz dziurka .... ale poza folią w drzwiach , podszybiem i uszczelkami moze byc cos jeszce że z tyłu u pasażera tak to jest ze jest mokro
Jezioro po lewej stronie auta
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Woda w srodku:(
Witam wszystkich ziomków:) mk2 90r
Mam problem związany z woda w środku.Woda jest nie zawsze a jak jest to od pasażera i kierowcy w nie dużych ilościach.Sprawdziłem cała podłogę,podszybie i tam znalazłem małe kropelki wody.Przednia szybę cała objechałem specjalnym silikonem od strony zewnętrznej.Od
strony silnika wnęka gdzie znajduje sie moduł odwodnienia są czyste nie ma problemu z wyciekaniem wody spokojnie sobie spływa.Drzwi są jeszcze zaklejone fabryczna folią i dobrze sprawdzone nie posiadają żadnych dziur.I mam pytanie czy najwyższy czas wymienic przednią
uszczelkę?czy posmarowac całe auto klejem buehe prosze o pomoc Hellp narax
Mam problem związany z woda w środku.Woda jest nie zawsze a jak jest to od pasażera i kierowcy w nie dużych ilościach.Sprawdziłem cała podłogę,podszybie i tam znalazłem małe kropelki wody.Przednia szybę cała objechałem specjalnym silikonem od strony zewnętrznej.Od
strony silnika wnęka gdzie znajduje sie moduł odwodnienia są czyste nie ma problemu z wyciekaniem wody spokojnie sobie spływa.Drzwi są jeszcze zaklejone fabryczna folią i dobrze sprawdzone nie posiadają żadnych dziur.I mam pytanie czy najwyższy czas wymienic przednią
uszczelkę?czy posmarowac całe auto klejem buehe prosze o pomoc Hellp narax
Smig