Jezioro po lewej stronie auta

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Cyborg
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Cyborg » śr gru 01, 2004 02:23

wiec tak .... zacznijmy od sprostowania minimalnych faktów .....

TAK przecieka mi golfik
i mam wodę pod skrzynka bezpiecników ... dlaczego bo jest coś nie szczelne na pułce pod maską koło wycieraczek ( miejsce komputera wtrysku w bezyniakach ) i tędy dostaje sie woda ....

ale to mały problem problem taki iż podwozie w stanie idealnym

byćmoże to wina uszczelek szyb .... niewiem
ale jak patrze na to wsztstko to tyko mokro jest od spodu dywanów

wiec pewnie uszczelka badz dziurka .... ale poza folią w drzwiach , podszybiem i uszczelkami moze byc cos jeszce że z tyłu u pasażera tak to jest ze jest mokro

Tyskie ponad Wszystkie !!
[url=http://imageshack.us][img]http://img480.imageshack.us/img480/2880/tyskie1du3.gif[/img][/url]

Smig
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Woda w srodku:(

Post autor: Smig » śr lis 07, 2007 14:01

Witam wszystkich ziomków:) mk2 90r
Mam problem związany z woda w środku.Woda jest nie zawsze a jak jest to od pasażera i kierowcy w nie dużych ilościach.Sprawdziłem cała podłogę,podszybie i tam znalazłem małe kropelki wody.Przednia szybę cała objechałem specjalnym silikonem od strony zewnętrznej.Od
strony silnika wnęka gdzie znajduje sie moduł odwodnienia są czyste nie ma problemu z wyciekaniem wody spokojnie sobie spływa.Drzwi są jeszcze zaklejone fabryczna folią i dobrze sprawdzone nie posiadają żadnych dziur.I mam pytanie czy najwyższy czas wymienic przednią
uszczelkę?czy posmarowac całe auto klejem buehe prosze o pomoc Hellp narax

Smig

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”