hihi i moze jeszcze jakis maszcik se wstawie
a kupic chce teraz a nie na wiosne bo jest po sezonie na otwieranie szybek wiec moze jakies rabaciki dostane
heheheheheheheh
mechanizm podnoszenia szyby
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Witam Wszystkich. w moim mk3 tez padła szyba elektryczna. podczas podnoszenia usłyszałem tylko dżwięk plączących sie linek. Gdzie można kupić taki zamiennik???? bo chętnie bym go wziął. jak mam płacić 300 za używany który i tak padnie bo to ich wada fabryczna, to wole nową podrubę która rok napewno pochodzi pozdrawiam
ARONS
kup zamiennik firmy Topran/HP (hans pries), ja kupilem w sklepie motoryzacyjnym, spytałem kolo zadzwonił, zadziwił mnie ceną - było to wtedy ok 140 zł, zamówiłem. ten chodził bez zarzutu, wcześniej miałem nowy zamiennik kupiony na allegoro za 170 zł, pochodził może z miesiąc....arons pisze:Witam Wszystkich. w moim mk3 tez padła szyba elektryczna. podczas podnoszenia usłyszałem tylko dżwięk plączących sie linek. Gdzie można kupić taki zamiennik???? bo chętnie bym go wziął. jak mam płacić 300 za używany który i tak padnie bo to ich wada fabryczna, to wole nową podrubę która rok napewno pochodzi pozdrawiam
obecnie na stronie http://sklep.intercars.com.pl/ podnośnik Topran strona z przodu z lewej kosztuje 110,07 zł,
nr podnośnika HP107 387