Problem z odpalaniem

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
GTI KR
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: GTI KR » pt lut 27, 2009 23:49

to ja ci powiem tak. Widze ze jestes zielony w tym temacie i tego nie ruszaj.temat kjeta przerabialem i wiem co mowie. W polsce jest niewielu mechanikow co potrafia ozywic kjeta. podejrzewam ze moze 10-20 osob zna go od a do z. Tam gdzie ci pisalem powinni sobie poradzic i nie zedra z ciebie skory. Takie objawy jak piszesz to nie tylko ssanie. //moj bez ssania przy tem 0st odpalal tylko ze trzeba bylo chwilke pokrecic. jakiesz 10-20sekond potrzymac na gazie i bylo ok. Falujace obroty to kwestia regolacji. To ze tak dlugo musisz czekac prawdopodobnie tez. Jesli chodzi o ssanie to zadnego guzika nie powinno byc, a wtryskiwacz jest sterowany przez czujnik VDO ktory znajduje sie za glowica ja stoisz przed autem i patrzysz sie na silnik. Za glowica po prawej stronie

BB (borówka, bandit ...)

maniek088
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: maniek088 » sob lut 28, 2009 11:08

No wole tego nie ruszac :) a mozna mozna gdzies kupic tego k-jeta ?? czyli w boschu powinni dac sobie rade z tym ? jezeli by nie bylo faktycznie teraz tam ssania to oni sprowadzaja takie czesci ? mozna kupic nowe przewody paliwowe wtryskow ?? masz moze uklad paliwowy (przewody, wtryski itp) ?? ze swojego kr ?? a ty byles tam w tym serwisie bosch w krk ? odp :)

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”