uuu... no to ciezko bedzie...Rafit pisze:przemooo8905, kolego ale ja najpierw muszę wyjechać z garażuPotem muszę obrócić auto i dopiero wjechać. :green_fuck:
Odpalenie auta omijając stacyjkę.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
jak bedziesz sprzedawal to: komuter(sterownik), kluczyki, stacyjke i transponder muszisz sprzedac jako komplet.Rafit pisze:przemooo8905, no dlatego chce odpalić autoOgólnie odpala tylko gaśnie po sekundzie więc jeśli to sprawa Immo to go podepne ale czy to oznacza, że jak będę sprzedawać auto to muszę to wszystko sprzedać w komplecie?
Ostatnio zmieniony pt sie 08, 2008 18:51 przez przemooo8905, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Lipek81 pisze:W kostce stacyjki zwierasz czerwony (gruby) i czarny - powinny zaświecić się kontrolki
- A po co Tobie brązowy?Rafit pisze:U mnie nie ma w tej kostce brązowego kabla jest tylko czarny
Ja jeszcze siedzę w robocie i jeszcze kilka godzin mi zejdzie, także niestety nie pomogę.
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.