u mnie jak nie dzialal nawiew na nogi to wziąlem drut chyba 0,8mm i w otwor przez ktory powinno leciec powietrze na nogi wsadzilem owy drut i troche tam "pogrzebalem"wydaje mi sie ze byla tam zablokowana klapka rozdzielajaca powietrze na nogi i na gorne nawiewy i odpukac do tej pory mam spokoj
[ Dodano: 20 Paź 2008 21:05 ]
u mnie jak nie dzialal nawiew na nogi to wziąlem drut chyba 0,8mm i w otwor przez ktory powinno leciec powietrze na nogi wsadzilem owy drut i troche tam "pogrzebalem"wydaje mi sie ze byla tam zablokowana klapka rozdzielajaca powietrze na nogi i na gorne nawiewy i odpukac do tej pory mam spokoj
nawiew na nogi nie dmucha
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- LASOT-A
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Piszesz na obu czyli na dwóch, a tam jest cztery linki.Pancerz na obu linkach sie trzyma.
Pancerz na linkach ma się trzymać tylko że jak kręcisz pokrętłami to linka ma się przesuwać a pancerz ma być nieruchomo. Jak zdejmiesz panel pokręteł to wówczas sprawdzaj pokręcając pokrętłami czy pancerze linek są nieruchome czy chodzi któryś razem z linką.
Nie wiem czy dalej tłumaczyć.
Brillantschwartz perleffect - LA9V
Jeżdże nisko, leże na glebie, grunt to zawieszenie... Jedziesz?
Jeżdże nisko, leże na glebie, grunt to zawieszenie... Jedziesz?