[ Dodano: 29 Lip 2008 13:23 ]
Dobrze, w takim razie wrzucam dokładne zdjęcia całej wiązki z opisami po sprawdzeniu miernikiem połączeń.
Mam nadzieję, że z tego czegoś Wam się uda dowiedzieć. Jeśli czegoś jeszcze brakuje, dajcie proszę znać.
Zdjęcie całej wiązki:

Szczegóły:
zdjęcie 1 (lewy dolny róg całości wiązki)

zdjęcie 2 (lewy górny róg)

zdjęcie 3 (prawy górny róg)

zdjęcie 4 (prawy dolny róg)

<b>bugalon</b>, teraz dasz radę coś stwierdzić? Wygląda na to, że te podstawowe wtyki są, to czego brakuje nie ma (albo nie wygląda na to, żeby miało) związku z silnikiem.
Jednak nadal się zastanawiam nad tymi wtyczkami przyłączanymi do centralki z bezpiecznikami. W mk3 ABD z komory silnika szła m.in. 15pinowa wtyczka, która obsługiwała pa wsjem cały blok silnika z czujnikami i wtryskiem, w PFie wszystkie są oddzielnie. No i oczywiście układ kabli we wtyczkach po stronie centralki z bezpiecznikami jest inny niż w ABD.
Poradzi ktoś coś? Mierzyć coś jeszcze?
pozdrawiam
Smirk
[ Dodano: 31 Lip 2008 09:07 ]
Nikt się nie czuje na siłach? Może chociaż ktoś się wypowie, czy mam wszystko (opis na zdjęciach przy wtyczkach), czego potrzebuję, żeby podłączyć silnik.
Zlokalizowałem, że wtyczka 43 = wtyczka F, 44 = G2. Zakładam więc, że 42 = G1, ale jakoś mi tam nic nie pasuje. Muszę jeszcze poszperać.
To czekam na info od Was.
Dzięki