Wymiana uszczelki pod deklem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
gdyby ci czasem został gwint w srodku to delikatnie punktakiem ale z dobrym czybkiem daj mu centralnie lekko w srodek potem delikatnie wykręcisz. wstawisz nową śrube i gitara ja tak robiłem u siebie żadnego oporu delikatnie wykreciłem stary gwint dłubiąc małym płaskim wkrętaczkiem. co do dokręcania śrub to mam swój sposób stary i przetestowany - samym kluczem do uczucia dobrego oporu potem nawet nie ćwiartka obrotu i jest git .sam tak robie i jeszcze nic nie puściło.nara do pracy.potem na
Ostatnio zmieniony sob lip 05, 2008 18:20 przez wielblad2, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdro dieselek. Golf zawsze i wszędzie.Golf był,jest i będzie.
- 18damian18
- Mały gagatek
- Kontakt:
Niestety kupiona uszczelka nie pasuje. Założyłem spowrotem starą i mi się wydaje, że będzie trzymać. Według mnie puściło, bo gumka ta pod śrubą do przykrecenia dekla pekła. Się zobaczy A teraz
Ostatnio zmieniony sob lip 05, 2008 20:12 przez 18damian18, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
gdyby czasem puściła to mimo gumowej uszczeli daj troche silikonu każda uszczelka z biegiem czasu układa się i ponowny montaż czasem nie daje żądanego efektu,a silikon jeszcze przy tych przypadkach okazuje się pomocny ja nawet woże go na codzień w aucie różnie bywa niekoniecznie mi musi sie przydać na drodze bywają różne sytuacje może komuś uda się pomóc choć dorażnie .
pozdro dieselek. Golf zawsze i wszędzie.Golf był,jest i będzie.