Ja zapłaciłem za swoje lusterko 100 zł .Nie wiem czy to dużo czy mało.mariosol pisze: Tak na marginesie ile kosztuje taki zestaw?
Lusterko fotochrom
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
TDi 205Km410Nm viewtopic.php?f=&t=177928" onclick="window.open(this.href);return false;
R36 320Km403Nm viewtopic.php?f=&t=394736" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk1 viewtopic.php?f=&t=362930" onclick="window.open(this.href);return false;
uksz,kolega z C-nowa.(dopiero zobaczyłem nasza wieze cisnien ) pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt lis 25, 2008 14:28 przez mariosol, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuje za pozdrowienia i również pozdrawiam.mariosol pisze:uksz,kolega z C-nowa.(dopiero zobaczyłem nasza wieze cisnien ) pozdrawiam
[ Dodano: Czw Lis 27, 2008 01:33 ]
Mam takie pytanko.Jak podłączyć sensor?Są trzy przewodziki niebieski z zielonym paskiem, zielony i brązowy.Strzelam ze brązowy to - niebieski z zielonym paskiem to + po przekręceniu kluczyka, a zielony do przekaźnika? Ale dokładnie do którego pinu przekaźnika?Będę wdzięczny za pomoc
TDi 205Km410Nm viewtopic.php?f=&t=177928" onclick="window.open(this.href);return false;
R36 320Km403Nm viewtopic.php?f=&t=394736" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzięki kolego, mam jeszcze pytanie czy przekaźnik 192 obsługuje też spryskiwacze "reflektorów" ,świateł?Oli pisze: T18a/14 przekaźnik 192
To jaki przekaźnik obsługuje spryskiwacze reflektorów i sensor deszczu?
No właśnie na razie to nie mam ani jednego ,ani drugiego Ale tu jest właśnie problem bo zabieram się za montaż lusterka z sensorem deszczu,a za jakiś czas za montaż spryskiwaczy i zastanawiam się jaki przekaźnik kupić,aby działało jedno i drugie .Na pewno ktoś ma spryskiwacze lamp i sensor deszczu.Proszę żeby taka osoba się, wypowiedziała lub ktoś kto wie jaki przekaźnik jest potrzebny. Dzięki z góry
Miko napisałem do greg'a już wcześniej Ale na razie nie mam odp.
Dzięki kolego cinek2004Czekam z niecierpliwością.cinek2004 pisze:uksz, Tez mam ten dylemat. Mam spryski lamp i przymierzam sie do montazu czujnika deszczu - i oczywiscie chcialbym aby dzialalo i to i to
Rozmawialem z Greg'iem i mial podpatrzyc u jakiegos kolegi jaki przekaznik bedzie potrzebny. Jak tylko czegos sie dowiem, to dam znac.
Mój czujnik deszczu działa bardzo dobrze, mam fabryczny. Jedyne co mogę mu zarzucić to mała ospałość w reagowaniu po wymianie szyby. Poprzednia zaliczyła kamyk na autostradzie... Jeśli chodzi o samą funkcjonalność to uważam to za bardzo dobre rozwiązanie, dostosowuje się samo do natężenia opadów. Owszem przy mocnych i intensywnych opadach trzeba przełączyć na szybszy tryb, ale sam automat ma nam przecież pomagać, a nie zastępować!
Mam natomiast problem z przyciemnianym lusterkiem. Od jakiegoś czasu przestało działać. Kilka miesięcy temu pojawiła się na nim plamka wielkości 10gr, po prostu w tym punkcie nie przyciemniało się! Następnie plamka powiększała się i teraz lusterko wcale nie ściemnia się.
Wie, któryś z was jaka może być przyczyna takiej przypadłości? Jak to można naprawić?
Mam natomiast problem z przyciemnianym lusterkiem. Od jakiegoś czasu przestało działać. Kilka miesięcy temu pojawiła się na nim plamka wielkości 10gr, po prostu w tym punkcie nie przyciemniało się! Następnie plamka powiększała się i teraz lusterko wcale nie ściemnia się.
Wie, któryś z was jaka może być przyczyna takiej przypadłości? Jak to można naprawić?
Był 01' Golf MK4 1.9 TDi Seryjne AJM 115KM i ukradli...
'04 Skoda Octavia 1,9 TDi Seryjne ASZ 130KM... sprzedana!
'04 Skoda Octavia 1,9 TDi Seryjne ASZ 130KM... sprzedana!