Opłaca się bo będzie miał wszystko tip-top dla własnej satysfakcji..guti pisze:według mnie to sie nie opłaca,
Ja bym ustawił..
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
po oznaczeniu srubokretem miejsca które ma sie pokrywac z wycieciem smiem twierdzic ze to moze byc 150 stopni roznicy, moze nawet 152sas_gti pisze:chcę tylko potwierdzenia czy na tych 3 fotach jest taka sytacja ze pompa oleju jest przestawiona o 150 stopni a walek o ząbek
szczerze to mnie by sie nie chciało wazne ze palec jest na kreske , w dziurze jest ZERO , na wałku jest OT i ma działac, a te znaki na kole zebatym i wciecie na pasowym traktuje jako mała podpowiedz , a nie wyznacznik jedyny ustawienia rozrzadu jezeli Ci sie chce to mozesz przestawic sobei znaki na tych kolach zeby sie zeszły i dopiero wtedy wsadzic aparat.sas_gti pisze:czyli mam rozumieć że jesteś za przestawieniem żeby kropka wypadła na wcięcie? (o te umowne 150 stopni) i potem do tego ustawic rozdzielacz i palec jak rozumiem
nie nie , tak z ciekawosci sie pytalem do RPka,swoja zregenerowałem , konkretnie to mi wylazil pancerz z tej zapinki od licznika i tym samym wylaziło z licznika ktory albo terkotał , albo nie działałsas_gti pisze:nie no sa rozne, widzialem ze do czeg szly nawet 120cm ale teraz nie pamiętam do czego. Moze ci poszukać czegoś najdłuższego co ma takie końcówki jak potrzebujesz.
wiec bedziesz mial wszystko jak w ksiaze spisanosas_gti pisze:Dla pewnosci kropkę ustawię jak trzeba, a to ze jest na lancuszki to nie szkodzi bo jak zakrecem kołeczkiem to zakrece tez lancuszkiem przeciez, aprat bedzie wyjety a pasek zdjety wiec w ten sposob ostawie na wszelki wypadek pompe oleju dobrze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 313 gości