Coś trze w tyle...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Powiem tak koszt nowych cylinderków
-16 zł - ja kupowałem wloskie są oki
-dobre kolo 30 zl
ile masz przebiegu kolo 200 tys?
-16 zł - ja kupowałem wloskie są oki
-dobre kolo 30 zl
ile masz przebiegu kolo 200 tys?
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli chodzi o przebieg to mam 132 000, a jaki jest faktyczny to tylko sam Pan Bóg wie.
Hamulce zrobione - wymieniony cylinderek i płyn hamulcowy. koszty z robocizną 60 PLN.
I tu moje zdziwienie - hamulce się poprawiły. Kiedyś narzekałem, a teraz przestałem.
Hamulce zrobione - wymieniony cylinderek i płyn hamulcowy. koszty z robocizną 60 PLN.
I tu moje zdziwienie - hamulce się poprawiły. Kiedyś narzekałem, a teraz przestałem.
zapraszam do oceny mojego golfika:
[url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=159996[/url]
[b]Kupię ciemne kierunki w zderzak ori FER lub HELLA[/b]
[url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=159996[/url]
[b]Kupię ciemne kierunki w zderzak ori FER lub HELLA[/b]
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Bo miałeś zapowietrzone , koszt 60
za cylinderki zapłacilem 30 za bebny i szczeki 119 zl sprezynki 30 i teraz deba staje , mi cylinderki siadly przy 200 tys to teraz znasz mniej wiecej przebieg auta,
za cylinderki zapłacilem 30 za bebny i szczeki 119 zl sprezynki 30 i teraz deba staje , mi cylinderki siadly przy 200 tys to teraz znasz mniej wiecej przebieg auta,
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...