wywalilo mi olej (foto)

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
MADOX_
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: MADOX_ » czw sty 31, 2008 19:33

podsumowanie :
-robota - sama radość
-chwile - niezapomniane
-a za reszte zapłacisz MASTER CARD :grin:

GOLF MK2 VR6 PORSCHE EDITION

Awatar użytkownika
sewooo
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: sewooo » czw sty 31, 2008 21:17

no moim zdaniem to nie uszczelka a uszczelniacz na wałku miałem coś takiego, jak sie chcesz upewnić to otwórz tą pokrywe plastikową maskującą pasek rozrządu jeżeli bedziesz miał olej w środku na obudowie plastikowej to jednak uszczelniacz ale moge sie mylić :grin: jak każdy

Awatar użytkownika
MADOX_
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: MADOX_ » pt lut 01, 2008 17:38

sew1,tam sprawdzałem było sucho
- uszczelka jest zajechana a koszt to zaledwie 17,50 zł :grin:
-powiedzcie mi pod korkiem od pokrywy był taki kremowy nalot co to jest (taki cos ala budyń :grin: )
-powiedzcie dlaczego w miejscu gdzie jest bagnet mam zafajdane olejem tak jak by tamtedy leciał olej

Awatar użytkownika
Leon_Wechtel
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Leon_Wechtel » pt lut 01, 2008 17:45

MADOX_ pisze:powiedzcie mi pod korkiem od pokrywy był taki kremowy nalot co to jest (taki cos ala budyń )
-bo tak się dzieje po jeździe na krótkich odcinkach,jak przegonisz go jakieś 50 km drogi to zniknie,to normalny objaw,żadnych (przeważnie) awarii czegos w silniku

-
powiedzcie dlaczego w miejscu gdzie jest bagnet mam zafajdane olejem tak jak by tamtedy leciał olej
zobacz czy bagnet byl dobrze wciśniety w te rurkę,,sprawdz też czy po odpaleniu silnka nie wywala tamtędy oleju po wyjęciu bagnetu,wtedy można się zastanawiac...

:arrow:[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=65307&postdays=0&postorder=asc&start=0][size=150]MÓJ MK2[/size][/url]

Awatar użytkownika
MADOX_
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: MADOX_ » pt lut 01, 2008 20:43

Leon_Wechtel, oki zobacze co i jak z tym bagnetem a ogolnie to sobie polukałem na otwarte serce gofera Leon_Wechtel, tak jak mówiłeś sama przyjemność

[ Dodano: 01 Lut 2008 19:46 ]
...OSA..., tam właśnie gdzie zaznaczyłeś dostaje sie najwięcej takich brudów typu piasek , u mnie tak było

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”