Wpadła mi obrączka przed przednią szybę - co robić?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
U mnie w maju wpadł mi miedzy a szpare w g2 klucz 8-10 i do tej pory tam jezdzi
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- andrzej9876
- Mały gagatek
Ja w swoim golfie (MK3) tez zanjduję różne dziwne rzeczy (po poprzednim właścicielu), na ostrym zakręcie spod szyby wyfrunal mi niemiecki bilet parkingowy, po kilku miesiącach jakiś skipas ze Szwajcarii i nakrętka M3 .exec pisze:Kiedys tez mi cos wpadlo miedzy deske a szybe
Może spróbuj ostro pokręcić się na placyku, to obrączka u Ciebie wylecie?
Aktualnie: Golf IV Variant 1,9TDI Pacific (ASZ)
Jeszcze jest: Golf III 1,8 GL (AAM)
Jeszcze jest: Golf III 1,8 GL (AAM)
- Paweł Marek
- V.I.P.
Koledzy ja was rozumiem, samemu mi się wesoło robi jak ten temat czytam, ale trzymajmy formę. To jest dział techniczny. Może autor tematu sie wypowie czy jest zadowolony z odpowiedzi. Wtedy przeniosę temat do pogaduszek skoro ma takie wzięcie.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- andrzej9876
- Mały gagatek
- VwDarek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Heheh temat dosyć oryginalny
A tak na poważnie to ta kamerka dobry pomysł. A może "postukaj" w deskę trochę? Tak od dołu używając trochę siły Pozdro i powodzenia
[ Dodano: 29 Gru 2007 23:13 ]
Oj dobra nie wnikajmy po co kolega zdejmował obrączkę (Jeszcze się wyda) Sorka za OT
Widać że kolega dnadna, już to przerabiał?dnadna pisze:1. potnij diaxem słupek
2. odwróć samochod do góry nogami moze wypadnie
3. kup identyczną z tombaku
4. zmień żone
5. powiedz prawde ale i tak nie uwierzy
6. upij się
A tak na poważnie to ta kamerka dobry pomysł. A może "postukaj" w deskę trochę? Tak od dołu używając trochę siły Pozdro i powodzenia
[ Dodano: 29 Gru 2007 23:13 ]
Oj dobra nie wnikajmy po co kolega zdejmował obrączkę (Jeszcze się wyda) Sorka za OT
Może jakiś magnesik. Gdzieś widziałem taki elastyczny przewód z magnesikiem na końcu. Albo jakiś silny magnes (neodymowy). Może sąsiad na chwilę zdejmie z licznika wodyszymono pisze:Podejrzewam, że leży gdzieś za gąbką wysoko przy prawym słupku - tylko jak tam się dostać.
Nie wiem czy złoto jest przyciągane. Trzeba by wcześniej zrobić jakiś proof-of-concept
majki