Nagle nie trzyma obrotow na PB i LPG
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
starsze GTI do zwykle 2E nowsze to np AGG. Masz wklejkę w bagażniku to tam pisze, googlami fotki też znajdziesz. Silniczki krokowe w 2E i w nowszych są calkiem inne i inaczej objawia się ich awaria. Chcesz pomocy konkretniejszej na forum to sam musisz być konkretny.
Ostatnio zmieniony czw lis 15, 2007 20:50 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.
nie wiem jaki to silik, szczerze mowiac to pojecia nie mam...sek w tym ze ta wklejka o kotrj mowisz jest zalana jakims olejem i nic z niej nie wyczytam
ale wydaje mi sie ze jest taki sam jak ten:
http://img451.imageshack.us/my.php?imag ... 2792ef.jpg
ale wydaje mi sie ze jest taki sam jak ten:
http://img451.imageshack.us/my.php?imag ... 2792ef.jpg
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Czlowieku albo jestes malo inteligentny albo udajesz. Historie edycji postu sobie sprawdz to bedziesz wiedzial ze temat edytowalem!!! Eseju pisac ci nie kazalem..jorgus7 pisze:Gitner, jest za malo sprezcozowany???
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Co do forum masz racje, ale skoro chcesz aby ci pomoc przestrzegaj zasad jak pozostali, jakim statusem sie niby chwale? To nie ja mam dwa ostrzezenia..jorgus7 pisze:myslałem ze forum słuzy raczej do wymiany opini i pomocy mniej doswiadczonym uzttkownikom a nie chwalenia sie swym statusem na nim...
No widzisz.. to nie takie trudnei dzieki za zmiane tematu teraz wprost fantastyczny nie taki bez sensu jak przedtem....
Przykro mi i wspolczuje ci.. ale jutro bedzie lepiej wiec glowa do gory..ktos ma chyba zły dizen...
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R